Διακοπή στο Ελλάδα-Ιταλία στους Εφήβους λόγω βροχόπτωσης

Διακοπή στο Ελλάδα-Ιταλία στους Εφήβους λόγω βροχόπτωσης

Sportal newsroom 20:21 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 14.08.2024

Με απρόοπτα ξεκινάει η πορεία της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 καθώς η αναμέτρηση με την Ιταλία διακόπηκε, 7,3'' πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου.

Η πρεμιέρα της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 της Σερβίας περιλάμβανε απρόοπτα και μια διακοπή αρκετών λεπτών. Αυτό γιατί το παρκέ του γηπέδου γέμισε από νερά που έσταζαν από την οροφή, προκαλώντας διακοπή στην αναμέτρηση κόντρα στην Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, με 7,3'' για το τέλος της πρώτης περιόδου και με το σκορ στο 15-24 υπέρ των Ιταλών σημειώθηκε διακοπή. Από την οροφή του γηπέδου έσταζαν νερά, λόγω βροχόπτωσης και έτσι τα νερά έπεσαν στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αμέσως οι διοργανωτές έσπευσαν να καθαρίσουν το παρκέ, αλλά και να επισκευάσουν κάθε πρόβλημα, προκειμένου η αναμέτρηση να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα. Για πάνω από 30 λεπτά όμως οι παίκτες και τα μέλη των δύο ομάδων περίμεναν προκειμένου να λυθεί το θέμα και να συνεχιστεί η αναμέτρηση, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με καθυστέρηση, λόγω της διάρκειας του αγώνα του Ισραήλ με την Λιθουανία, αναμέτρηση που προηγήθηκε αυτής της Εθνικής.

Tags: