Διέψευσε τις φήμες για Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα ο Λάκοβιτς

Γιάκα Λάκοβιτς

i

© Intime

Διέψευσε τις φήμες για Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα ο Λάκοβιτς

Sportal newsroom 19:21 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 20.08.2024

Ο Σλοβένος κόουτς μίλησε στη Marca για το φερόμενο ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα, επισημαίνοντας ότι στο μυαλό του είναι μόνο η Γκραν Κανάρια.

Ο Γιάκα Λάκοβιτς πήρε θέση για τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο προπονητή σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι στο μυαλό του αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο η Γκραν Κανάρια.

Σε έναν από τους πλέον υποσχόμενους προπονητές της Ευρώπης έχει εξελιχθεί ο Γιάκα Λάκοβιτς ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της Τενερίφης, όμως από την ώρα που διέρρευσε ότι Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα ψάχνουν προπονητή, το όνομά του βρέθηκε σε πρώτο πλάνο.

Ο Σλοβένος κόουτς έχει αγωνιστεί στους δύο συλλόγους ως παίκτης και το γεγονός αυτό έδωσε τροφή για σχόλια σε πολλά ΜΜΕ, που τον παρουσίασαν ως διάδοχο των Ράντονιτς και Γιασικεβίτσιους.

Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει πρόθυμος να αφήσει την ομάδα του και να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Μιλώντας στο ράδιο της Marca επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή η Γκραν Κανάρια φαντάζει ιδανικός προορισμός για την καριέρα του και ότι στόχος του είναι να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες:

«Αυτή την στιγμή, η Γκραν Κανάρια είναι το ιδανικό κλαμπ και το ιδανικό μέρος για μένα και την οικογένειά μου. Δεν έχω λόγο να μην θέλω να μείνω, στόχος να συνεχίσω εδώ και να παλέψω με τον σύλλογο για επιτυχίες».