Διήμερη αποχή στον Ηρακλή

Διήμερη αποχή στον Ηρακλή

Πάρης Τσελεπίδης • 17:38 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 14.08.2024

Το γεγονός ότι οι παίκτες του Ηρακλή είναι δύο μήνες πίσω στις πληρωμές τους από τη διοίκηση της ομάδας τους οδήγησε στο να προχωρήσουνε σε διήμερη αποχή από τις προπονήσεις.

Ο Ηρακλής έχει μπροστά του το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Παπάγου για την 22η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Ωστόσο οι παίκτες της ομάδας προχώρησαν σε διήμερη αποχή από τις προπονήσεις στο Ιβανώφειο. Αιτία; Το γεγονός ότι υπάρχει δίμηνη καθυστέρηση στις πληρωμές τους.

Συγκεκριμένα χθες Τετάρτη (8/3) και σήμερα Πέμπτη (9/3) οι παίκτες του Ηρακλή δεν προπονήθηκαν. Έκαναν πράξη αυτό που προανήγγειλαν από την Τρίτη (7/3). Αυτό είχε να κάνει με το αν δεν πληρωθούνε την Τετάρτη θα απέχουνε από την προπόνηση. Όπως και έγινε με την απουσία τους να χαρακτηρίστηκε ως προαιρετική προπόνηση με αποτέλεσμα το παρών να δώσουνε πέντε παίκτες της ομάδας.

Στις ώρες που ακολούθησαν δεν υπήρξε κάποια αλλαγή με καταβολή χρημάτων στο πρόσωπό τους με αποτέλεσμα να κάνουνε και σήμερα ότι και χθες. Να επιμείνουνε στην αποχή τους και αντί για ομαδική προπόνηση υπό τις οδηγίες του Παντελή Μπούτσκου προχώρησαν σε ατομικό πρόγραμμα.

Κι όσο για αύριο; Παραμονή του παιχνιδιού με τον Παπάγου στο Ιβανώφειο έχουνε αποφασίσει να προπονηθούνε σε κανονικούς ρυθμούς και να αγωνιστούνε δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση της νίκης και του ροζ φύλλου αγώνα. Αυτής που θα τους κρατήσει πάντα σε τροχιά διεκδίκησης της ανόδου στην Basket League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Tags: