Υπέγραψε μηνιαίο συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την Νεπτούνας ο Δημήτρης Αγραβάνης

Δημήτρης Αγραβάνης

i

© IMAGO

Υπέγραψε μηνιαίο συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την Νεπτούνας ο Δημήτρης Αγραβάνης

Μιχάλης Καλογήρου 13:59 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 17.10.2024

Παίκτης της Νεπτούνας είναι και επίσημα ο Δημήτρης Αγραβάνης (30 χρονών, 2.08 μέτρα), με την Λιθουανική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του με μηνιαίο συμβόλαιο.

Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ. Ο Λιθουανικός σύλλογος γνωστοποίησε την συμφωνία με τον Έλληνα ψηλό με συμβόλαιο ενός μήνα. Η Νεπτούνας έπειτα από 4 αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση του λιθουανικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 4-0.

Αιχμές του Τι Τζέι Πάρκερ για τον αδερφό του, Τόνι Πάρκερ, αναφορικά με την  απομάκρυνσή του από την Βιλερμπάν
EUROLEAGUE

13:10 - 17.10.2024

Αιχμές του Τι Τζέι Πάρκερ για τον αδερφό του, Τόνι Πάρκερ, αναφορικά με την απομάκρυνσή του από την Βιλερμπάν

Ο πρώην προπονητής της Βιλερμπάν Τι Τζέι Πάρκερ, μίλησε στην Equipe περίπου έναν χρόνο μετά την απομάκρυνσή του από την ομάδα και άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κατάσταση ο αδερφός του και πρόεδρος της ομάδας.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν και προσθέτει στο ενεργητικό της τον πολύπειρο (αν και ακόμη μόλις 30) Αγραβάνη, που στις αρχές της σεζόν είχε υπογράψει στην Κίνα και τους Χεφέι Στορμ. Το βιογραφικό του Αγραβάνη περιλαμβάνει Μαρούσι, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Προμηθέα, Περιστέρι, Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, εντός συνόρων, ενώ εκτός συνόρων έχει αγωνιστεί σε Νάπολι και Μπρεογκάν.

Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ πέρασε την περσινή σεζόν στην ΑΕΚ Betsson, όπου σε 12 αγώνες είχε 6,3 πόντους και 3,8 ριμπάουντ ανά 16:20 λεπτά συμμετοχής.
Στην γραμμή ψηλών του Λιθουανικού συλλόγου θα πλαισιώσει τους Νέιτ Τζόνσον, Ντεσούρ Μπούι και Ζέιν Γουότερμαν.