Μετακομίζει στην Άπω Ανατολή ο Αγραβάνης: Συμφώνησε με ομάδα της Κίνας!

Μετακομίζει στην Άπω Ανατολή ο Αγραβάνης: Συμφώνησε με ομάδα της Κίνας!

Γιώργος Γαβριλάκης 10:56 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 30.05.2024

Την τρίτη του θητεία στο εξωτερικό ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος φέτος εμφανίστηκε με την ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί στην Ιταλία, την Ισπανία και τώρα πάει στην Κίνα για να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία της ασιατικής λίγκας.

Κι ενώ εντός των συνόρων έχει φορέσει τις φανέλες των τριών πιο... ιστορικών ομάδων της χώρας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ -μεταξύ άλλων) ο Δημήτρης Αγραβάνης, αυτή τη φορά θα απομακρυνθεί χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι 29χρονος πρώην διεθνής φόργουορντ, συμφώνησε με ομάδα της Κίνας και συγκεκριμένα με τους Χεφέι Κουανγκφένγκ, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Ασίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που... βγαίνει εκτός των συνόρων, καθώς το 2022 βρέθηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Νάπολι, ενώ την τρέχουσα περίοδο, πριν καταλήξει στην ΑΕΚ, αγωνίστηκε για λίγα ματς -μέχρι που τραυματίστηκε και αποχώρησε- με την ισπανική Μπρέογκαν.

Από τις Φιλιππίνες στην Ταϊβάν: Η... περιοδεία του Ντουάιτ Χάουαρντ στην Ασία συνεχίζεται (vid)
REST OF THE WORLD

10:41 - 30.05.2024

Από τις Φιλιππίνες στην Ταϊβάν: Η... περιοδεία του Ντουάιτ Χάουαρντ στην Ασία συνεχίζεται (vid)

Αφού... έμαθε φιλιππινέζικα, τώρα θα μάθει και μανταρίνικα. Ο πρωταθλητής του 2020 και τρεις φορές καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ, Ντουάιτ Χάουαρντ συμφώνησε με τους Ταϊβάν Μάσταγκς και επιστρέφει στην Ασία για μία δεύτερη θητεία!

Στο βιογραφικό του ο Αγραβάνης έχει δύο κατακτήσεις πρωταθλήματος στην Ελλάδα, το 2015 και το 2016 με τον Ολυμπιακό, έχει γίνει Draft από τους Ατλάντα Χοκς (Νο 59 το 2015), αλλά δεν έφθασε ποτέ σε σημείο να διεκδικεί θέση στο ΝΒΑ, αλλά τώρα θα προσθέσει μία εξόχως ενδιαφέρουσα εμπειρία ζωής με το ταξίδι του στην Άπω Ανατολή.