Από την Κίνα στην Λιθουανία ο Αγραβάνης: Συμφώνησε με τη Νεπτούνας του Βόβορα
i

Δημήτρης Αγραβάνης / © IMAGO

Από την Κίνα στην Λιθουανία ο Αγραβάνης: Συμφώνησε με τη Νεπτούνας του Βόβορα

Γιώργος Γαβριλάκης 13:48 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 16.10.2024

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά το συμβόλαιό του στην Κίνα με τους Χεφέι Στορμ, επιστρέφει στην ευρωπαϊκή επικράτεια και θα συνεχίσει την καριέρα του στην λιθουανική Νεπτούνας του κόουτς Γιώργου Βόβορα.

Την περιοδεία και την συλλογή εμπειριών στον πλανήτη του μπάσκετμπολ συνεχίζει ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο στην Κίνα, με τους Χεφέι Στορμ και τώρα επιστρέψει στην Ευρώπη για να συνεχίσει σε πιο γνώριμα εδάφη την σταδιοδρομία του.

Άλλωστε, είναι 30 ετών και μάλιστα όχι κλεισμένα (20 Δεκέμβρη θα τα συμπληρώσει), έχει προϊστορία με ομάδες του κορυφαίου επιπέδου και μέλλον που προσπαθεί να επαναδιαπραγματευτεί και ο ίδιος.

Ο Κολοσσός παίζει το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας του - Κόντρες για Άρη στο Eurocup και για ΠΑΟΚ και Μαρούσι στο Europe Cup
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

09:30 - 16.10.2024

Ο Κολοσσός παίζει το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας του - Κόντρες για Άρη στο Eurocup και για ΠΑΟΚ και Μαρούσι στο Europe Cup

Στη Ρόδο ο Κολοσσός υποδέχεται την Τενερίφη για την δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League και κόβει ευρωπαϊκή κορδέλα στο κλειστό της «Καλλιθέας». Ο ΠΑΟΚ και το Μαρούσι έχουν υποχρεώσεις στο FIBA Europe Cup, ενώ το Άρης υποδέχεται την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το EuroCup.

Ο διεθνής φόργουρντ λοιπόν, «προσγειώνεται» στην Βαλτική και θα συνεχίσει την καριέρα του με την λιθουανική Νεπτούνας, με την οποία διανθίζει τα κεφάλαιά του, που ξεκίνησαν από το Μαρούσι, εντός της χώρας, συνεχίστηκαν με παρουσίες στον Πανιώνιο. τον Ολυμπιακό, τον Προμηθέα, το Περιστέρι, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αλλά βγήκαν και εκτός συνόρων.

Την πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν το 2022 με την ιταλική Νάπολι, ακολούθως με την ισπανική Μπρέογκαν το 2023 και τώρα από την Κίνα μεταφέρεται στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Εκεί όπου αυτή τη στιγμή η Νεπτούνας βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και σύντομα ο προπονητής της, Γιώργος Βόβορας, θα έχει μία ακόμα επιλογή στις θέσεις των φόργουορντ. Και μάλιστα, έναν παίκτη που γνωρίζει αρκετά καλά το παιχνίδι και την προσωπικότητά του.