Τα επόμενα μεγάλα πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό - Το... ανοιχτό ΟΑΚΑ, το NBA και το Final 4

Τα επόμενα μεγάλα πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό - Το... ανοιχτό ΟΑΚΑ, το NBA και το Final 4

Ηλίας Λαλιώτης 10:46 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 24.09.2024

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία με το τουρνουά που πραγματοποίησε στο Καλλιμάρμαρο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέτει νέους στόχους για αγώνα με ομάδα του NBA, ιδανικά στο ανοιχτό ΟΑΚΑ και διοργάνωση του επόμενου Final 4.

Η διοργάνωση του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο έγινε viral σε ολόκληρο τον μπασκετικό -κι όχι μόνο- κόσμο, αλλά ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν βάλει ήδη νέους μεγαλεπήβολους στόχους.

Οι εικόνες από το ιστορικό στάδιο, όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, ήταν εντυπωσιακές. 42.000 άνθρωποι βρέθηκαν εκεί σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή, δημιουργώντας νέο ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα μπάσκετ επαγγελματικών ομάδων.

Η EuroLeague έκανε λόγο για την καλύτερη εικόνα στην ιστορία του αθλητισμού, δεκάδες ευρωπαϊκά Μέσα αποθέωσαν τον Παναθηναϊκό για τη βραδιά που διοργάνωσε, ενώ το αμερικανικό Slam με τα 4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram κάλεσε το NBA να μιμηθεί τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Από αυτή την ανάρτηση, μάλιστα, αποκαλύφθηκε ένας ακόμα μεγάλος στόχος που έχει θέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή... Η οποία έγινε με το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά θα συνεχίστει με νέα μεγαλεπήβολα σχέδια. Ανάλογα της ιστορίας και του status που έχει ο Παναθηναϊκός στο παγκόσμιο στερέωμα.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έκανε γνωστό και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, πως στόχος είναι να γίνει στο μέλλον και αγώνας εναντίον μιας ομάδας NBA. Να φέρει δηλαδή για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας ένα κλαμπ από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη για να αγωνιστεί με το Τριφύλλι. Ιδανικά τους πρωταθλητές.

Η επιστολή του Ολυμπιακού για την παρουσία του Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο - «Θεωρούμε αυτονόητο πως θα τηρηθεί η νομιμότητα» (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

00:14 - 24.09.2024

Η επιστολή του Ολυμπιακού για την παρουσία του Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο - «Θεωρούμε αυτονόητο πως θα τηρηθεί η νομιμότητα» (vid)

Η εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς» του Open αποκάλυψε επιστολή του Ολυμπιακού στις αρμόδιες Αρχές για να τηρηθεί και στο Καλλιμάρμαρο ο περιοριστικός όρος παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γήπεδα.

Το επιχείρησε να το κάνει και αυτή τη χρονιά με τους Σέλτικς, αλλά η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο θέλει μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια για να γίνει πραγματικότητα.

Μέσω της ανάρτησης που αναφέραμε και προηγουμένως, όμως, αποκάλυψε και τον δεύτερο στόχο του, τον οποία ιδανικά θα ήθελε να συνδυάσει με την άφιξη μιας ομάδας από το NBA στη χώρα μας. Να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός αγώνα μπάσκετ στο ανοιχτό ΟΑΚΑ και να καταρρίψει εκ νέου το ρεκόρ προσέλευσης, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα ξεπερνούσε τις 65.000.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε κάτω απο τη δημοσίευση του SLAM: «Φέρτε τους επόμενους πρωταθλητές του NBA και θα έχουμε πάνω από 80.000 στο ανοιχτό ΟΑΚΑ»!

Ο τρίτος στόχος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι εξίσου σημαντικός για το ελληνικό μπάσκετ. Να φέρει στην Ελλάδα -και την Αθήνα συγκεκριμένα- το επόμενο Final Four (2026) μετά από σχεδόν 20 χρόνια! Το νέο κλειστό του ΟΑΚΑ θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και από τη στιγμή που θα κατατεθεί φάκελος θα είναι το μεγάλο φαβορί.