Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου για επιστροφή στο ΟΑΚΑ (vid)

Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου για επιστροφή στο ΟΑΚΑ (vid)

Sportal newsroom 18:00 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 14.08.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ έχοντας πάρει και ιατρική άδεια.

Πριν από περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μονακό, στο Μόντε Κάρλο, η οποία κρίθηκε με buzzer beater του Γκριγκόνις. Δυο μέρες αργότερα είδε από κοντά και το διπλό της ομάδας του στο Μιλάνο.

Στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει να βρεθεί για αγώνα των Πράσινων πάνω απ΄1,5 χρόνο. Τελευταία φορά το είχε κάνει στις 8 Ιουνίου 2022, όταν είχε πάει να παρακολουθήσει από κοντά το Game 5 με τη Λάρισα για τα ημιτελικά της Basket League, αλλά αποχώρησε κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου.

Με story του στο Instagram το πρωί του Σαββάτου (27/1), άφησε να εννοηθεί ωστόσο πως η ώρα της επιστροφής πλησιάζει, έχοντας πλέον και την άδεια των γιατρών. «Και τώρα που μας τα είπαν όλα τέλεια; Και τώρα που μας έδωσαν το ΟΚ να πηγαίνουμε σε στρεσογόνα μέρη όπως τα γήπεδα… Τι κάνουμε τώρα;» ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και απομένει να δούμε ποιο παιχνίδι θα επιλέξει για την επιστροφή.