Γιαννακόπουλος σε Ολυμπιακό: «Δεν σας πέφτει λόγος πού επιλέγω να πάω! Τόσο πολύ με φοβάστε πια;»

Γιαννακόπουλος σε Ολυμπιακό: «Δεν σας πέφτει λόγος πού επιλέγω να πάω! Τόσο πολύ με φοβάστε πια;»

Sportal newsroom 23:24 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 11.06.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας πως εκείνος επιλέγει πού θα βλέπει τα παιχνίδια, ενώ αναρωτήθηκε πόσο πολύ φοβούνται την παρουσία του στο ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έμεινε αναπάντητη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος σήκωσε το γάντι, μέσα από τον λογαριασμό του στα social media. Ο ισχυρός άνδρας των πράσινων ξεκαθάρισε πως επιλέγει εκείνος πού θα βλέπει τα παιχνίδια, ενώ αναρωτήθηκε πόσο πολύ φοβούνται την παρουσία του στο γήπεδο.

Παράλληλα, αναρωτήθηκε «το να ζητάω να μην με βρίζετε επί 40 λεπτά χωρίς να υπάρξει η παραμικρή τιμωρία πώς ακριβώς είναι πρόκληση;», ενώ έδωσε ραντεβού με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν πάει στο ΟΑΚΑ και τώρα έρχεται στο ΣΕΦ… Παναθηναϊκός και Γιαννακόπουλος θα λάβουν εντός αγωνιστικού χώρου την απάντηση που φοβούνται!»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:42 - 11.06.2024

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν πάει στο ΟΑΚΑ και τώρα έρχεται στο ΣΕΦ… Παναθηναϊκός και Γιαννακόπουλος θα λάβουν εντός αγωνιστικού χώρου την απάντηση που φοβούνται!»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της απάντησε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ζήτησε την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως δεν δέχεται υποδείξεις από τους «πράσινους».

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ απάντησε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός λέγοντας:

«Σας καλέσαμε και όχι υποδείξαμε, όπως ακριβώς κάναμε μέσω του κ. Μπαφέ σήμερα στην ΕΟΚ. Ευγένεια εμείς, αντιπαράθεση πάλι εσείς.

Εγώ σέβομαι την μνήμη του Πατέρα μου και επιλέγω να μείνω σπίτι να δω τον αγώνα. Όχι βέβαια ότι σας πέφτει λόγος για το πού επιλέγω ή όχι να πάω. Αυτά στις Φιλιππινέζες σας. Γιατί είναι πρόσκληση να θέλω να έρθω να δω τον αγώνα; Τα δικά μου χρήματα, ενέργεια και ό,τι άλλο επενδύω έχουν λιγότερη αξία από τα δικά σας (έτσι σας έμαθαν);

Κι εν τέλει, αφού θα μας κερδίσετε λέτε εντός παρκέ και ο κόσμος σας θα είναι όπως πάντα κόσμιος, τι σας κόφτει εάν έρθω εγώ;

Τόσο πολύ με φοβάστε πια;

ΥΓ. Το να ζητάω να μην με βρίζετε επί 40 λεπτά χωρίς να υπάρξει η παραμικρή τιμωρία πώς ακριβώς είναι πρόκληση; Τρία χρόνια στο ΣΕΦ με όποιον και να παίζετε εμένα βρίζετε και δεν έχει βρεθεί ένας να το σταματήσει είτε από εσάς είτε με τιμωρίες. Τώρα δηλαδή που ζητάω το αυτονόητο σας χαλάει; Γαύροι... απλά.

Επειδή θα σας πάρει κανένα πεντάωρο να την καταλάβετε και ίσως να απαντήσετε μετά από 47282846 διορθώσεις, τα λέμε αύριο από κοντά ελπίζω ήρεμα και να κερδίσει ο καλύτερος όντως εντός παρκέ. Καληνύχτα».