Στην κλήρωση των διαιτητών για το Game 5 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στην κλήρωση των διαιτητών για το Game 5 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ηλίας Λαλιώτης 14:33 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 13.06.2024

Την εμφάνισή του στα γραφεία της ΕΟΚ, έκανε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να δώσει το παρακολουθήσει δια ζώσης την κλήρωση των διαιτητών για τον πέμπτο τελικό της Basket League της Παρασκευής (14/6) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες μετά τον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έκανε το break και έστειλε τη σειρά κόντρα στον Ολυμπιακό σε Game 5, στα γραφεία της ΕΟΚ προγραμματίστηκαν για σήμερα Πέμπτη (13/6) η κλήρωση διαιτητών για το ματς της Παρασκευής (14/6) που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Και όπως αναμενόταν η διαδικασία θα γίνει παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος εμφανίστηκε στον χώρο, όπως είχε κάνει και την προηγούμενη φορά, με σκοπό να παρακολουθήσει ζωντανά και με τα μάτια του την κλήρωση, ενώ τον Παναθηναϊκό εκπροσωπούν επίσης οι Δημήτρης Κοντός, Σταύρος Ντίνος και Σάββας Αρώνης.

Γενικά, οι διαιτητές έχουν έρθει στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα (όχι ότι δεν βρίσκονταν σε αυτό παραδοσιακά) και ειδικά ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έχει εκδηλώσει τις σκέψεις του. Μάλιστα, κάποιες από αυτές οδήγησαν τον Ολυμπιακό, αλλά και την Ένωση των διαιτητών στην απόφαση να του κάνουν καταγγελία, ενώ ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον έχει τιμωρήσει με χρηματικό πρόστιμο, αλλά και με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Αυτό σημαίνει, ότι όπως δεν πήγε στο ΣΕΦ για το Game 4, δεν έχει δικαίωμα να πάει και στο ΟΑΚΑ για το Game 5.

🔴 Παναθηναϊκός από ατσάλι, άλωσε το ΣΕΦ και μετέφερε το match ball τίτλου στο Game 5 του ΟΑΚΑ!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!