Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι προπηλακίστηκαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι προπηλακίστηκαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Sportal newsroom 00:53 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:57 - 15.06.2024

Στο φύλλο αγώνα του Game 5 οι διαιτητές έγραψαν πως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους ακολούθησε στα αποδυτήρια και τους επιτέθηκε φραστικά - Τι έγραψαν ότι τους είπε...

Πέραν από τη χαρά της νίκης και της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League, δεν ασχολήθηκε μόνο με τους πανηγυρισμούς. Ασχολήθηκε και με τους διαιτητές.

Ακόμα και στις δηλώσεις του στην κάμερα της της ΕΡΤ ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ υπενθύμισε την άποψή του για τους ρέφερι, ενώ σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα, «ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ακολούθησε τους διαιτητές στα αποδυτήρια και τους είπε "αντε γ@μ*θ%τε, ξεφτιλισμένοι!"».

Λίγο νωρίτερα on camera είχε δηλώσει πως «δεν είχαμε φανταστεί τα όργιά τους σε αυτούς τους τελικούς. Γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ακόμη καλύτερη ομάδα για τη νέα σεζόν, ώστε να αντιμετωπίσουμε και τα... ευτράπελα που είδαμε. Ζητάω δημόσια από την ΕΟΚ και την ΚΕΔ να παραιτηθούν. Αυτά που είδαμε στους τελικούς ήταν ντροπή!».

🔴 Ραψωδία Σλούκα (29π.) και Πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός στο ασύλληπτο Game 5 των τελικών!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!