Πότε τιμωρήθηκε ο Γιαννακόπουλος και πότε μπορεί να επιστρέψει σε γήπεδο

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Πότε τιμωρήθηκε ο Γιαννακόπουλος και πότε μπορεί να επιστρέψει σε γήπεδο

Sportal newsroom 09:37 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 24.09.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν πήγε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για την ιστορική βραδιά του «Παύλος Γιαννακόπουλος», λόγω ενεργής τιμωρίας που δεν του επιτρέπει να βρίσκετια σε αθλητικά γήπεδα.

Το 6ο «Παύλος Γιαννακόπουλος» είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς έγινε... under the stars. Πιο συγκεκριμένα, η πράσινη ΚΑΕ τίμησε τη μνήμη ενός εκ των πιο εμβληματικών Ελλήνων παραγόντων με μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με τις εικόνες να ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη και να προκαλούν τον θαυμασμό των φίλων του μπάσκετ και όχι μόνο.

42.000 φίλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο έδωσαν ξεχωριστή νότα στην βραδιά, από την οποία όμως απουσίαζε ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε όλα όσα συνέβησαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έδωσε το παρόν στο γήπεδο, λόγω ενεργής ποινής απαγόρευσης εισόδου που του έχει επιβληθεί. Η ποινή αυτή φτάνει τους 14 μήνες συνολικά. Αρχικά, τιμωρήθηκε με 8 μήνες απαγόρευσης εισόδου για δυσφήμιση του αθλήματος, εν συνεχεία τιμωρήθηκε με τρεις επιπλέον μήνες για όσα ανέφερε σε σχόλια στα social media και στην υπάρχουσα τιμωρία προστέθηκαν ακόμα τρεις μήνες για τα σχόλιά του κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η επιστολή του Ολυμπιακού για την παρουσία του Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο - «Θεωρούμε αυτονόητο πως θα τηρηθεί η νομιμότητα»
ΜΠΑΣΚΕΤ

00:14 - 24.09.2024

Η επιστολή του Ολυμπιακού για την παρουσία του Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο - «Θεωρούμε αυτονόητο πως θα τηρηθεί η νομιμότητα»

Η εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς» του Open αποκάλυψε επιστολή του Ολυμπιακού στις αρμόδιες Αρχές για να τηρηθεί και στο Καλλιμάρμαρο ο περιοριστικός όρος παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γήπεδα.

Με την υπάρχουσα κατάσταση και με δεδομένο πως η τιμωρία έχει τεθεί σε ισχύ από τις 19 Ιουνίου, η ημερομηνία που υπολογίζεται η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γήπεδα είναι η 19η Αυγούστου του 2025. Ωστόσο είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ για μείωση της ποινής και επιστροφή στα γήπεδα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.