Προανήγγειλε την ανανέωση του Αταμάν ο Γιαννακόπουλος

Προανήγγειλε την ανανέωση του Αταμάν ο Γιαννακόπουλος

Ηλίας Λαλιώτης 12:29 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 17.07.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να «δέσει» τον Εργκίν Αταμάν για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό και προανήγγειλε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του.

Ο σοφός λαός λέει ότι «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη», ρήση που φαίνεται ότι ασπάζεται και ο διοικητικός ηγέτης του Τριφυλλιού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη σεζόν του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του, κατέκτησε την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα Ελλάδας, κάνοντας μια ονειρική χρονιά.

Η επιτυχία των πρασίνων έχει δώσει στον σύλλογο νέα ώθηση και διάθεση για πολλά όνειρα.

Η παραμονή του Κέντρικ Ναν στο ΟΑΚΑ ήταν προτεραιότητα και από τη στιγμή που έγινε γεγονός, απομένει να ρίξει... άγκυρα στη χώρα μας και ο προπονητής της ομάδας.

Αυτή είναι η μεγάλη επιθυμία του ιδιοκτήτη των πρωταθλητών Ευρώπης, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κάτι που ανέφερε και δημόσια.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, σημείωσε κάτω από μια φωτογραφία του στην οποία αγκαλιάζει τον Τούρκο προπονητή:

«Οταν βάζεις στόχο τα 5 σερί Ευρωπαϊκά αλλα και το να ξεπεράσεις την Ρεάλ, πέρα απο το να «κλειδώσεις» όλους τους αθλητές που χρειάζεσαι, πρεπει να κάνεις τον Μαέστρο κάτοικο Αθηνών για τα αντίστοιχα χρόνια».

Το δεδομένο είναι πως οι δυο τους θα κάτσουν στο τραπέζι για να το συζητήσουν και εφόσον υπάρχει αυτή η διάθεση, δύσκολα δεν θα γίνει και πραγματικότητα η ανανέωση του συμβολαίου του Αταμάν (λήγει το 2025) μέχρι το 2028.