Γιαννακόπουλος ενόψει της νέας σεζόν: «Φτάνεις στην κορυφή, αλλά πρέπει να μάθεις πώς να παραμείνεις εκεί»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος ενόψει της νέας σεζόν: «Φτάνεις στην κορυφή, αλλά πρέπει να μάθεις πώς να παραμείνεις εκεί»

Sportal newsroom 12:36 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 08.09.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε το depth chart του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και έστειλε το δικό του μήνυμα για υπεράσπιση των τίτλων σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα.

Για τον Παναθηναϊκό ο στόχος της νέας σεζόν είναι να παραμείνει στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάτι που όπως είναι φυσικό, ανεβάσει το επίπεδο των απαιτήσεων για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Άπαντες όμως έχουν εμπιστοσύνη στην δουλειά που γίνεται εντός των τειχών, με πρώτο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ με μήνυμά του και αφού παρουσίασε το πράσινο ρόστερ της νέας σεζόν τόνισε πως το «τριφύλλι» έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει και να παίξει μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο, σημειώνοντας πως όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή, αλλά και να τον εκθρονίσουν.

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφέρει:

«Έφτασες στην κορυφή, αλλά ακόμα πρέπει να μάθεις πώς να μείνεις εκεί».

Όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή και να προσπαθήσουν να μας ρίξουν από την κορυφή.

Έχουμε την εμπειρία, το ταλέντο, το μυαλό, την υποστήριξη, την ώθηση και την οικογενειακή ατμόσφαιρα προκειμένου να παίξουμε μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο, να υπερασπιστούμε το στέμμα μας και να πάμε μέχρι τέλους για άλλη μια φορά!

Ελπίζω να έχουμε μια υγιή σεζόν 2024-25».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!