Αποχώρησε από τον Πανιώνιο ο Βεργίνης: «Αξέχαστα συναισθήματα, ευχαριστώ από καρδιάς»

Αποχώρησε από τον Πανιώνιο ο Βεργίνης: «Αξέχαστα συναισθήματα, ευχαριστώ από καρδιάς»

Sportal newsroom 13:17 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 13.06.2024

Ο Δημήτρης Βεργίνης οδήγησε τον Πανιώνιο ξανά στην Stoiximan Basket League, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας, αλλά αποφάσισε και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ομάδα.

H τρίτη του θητεία στον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε λίγο καιρό μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη στην μεγάλη κατηγορία των ελληνικών πρωταθλημάτων. Ο Δημήτρης Βεργίνης όμως, αποφάσισε, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα, να αποχωρήσει από την ομάδα και να μην είναι στο ρόστερ της σεζόν 2024-25 που θα βρει τον ιστορικό σύλλογο ξανά στην Stoiximan Basket League.

Για τον 37χρονο γκαρντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Άρη, έχει φορέσει επίσης τις φανέλες του Λαυρίου, του Απόλλωνα Πάτρας, του Ηρακλή και της Καρδίτσας, αυτό δεν σημαίνει και το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας. Θα αναζητήσει τη νέα του ομάδα, αλλά πρώτα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πανιώνιο για όλα όσα έζησε μαζί του. Όχι μόνο τώρα στην πορεία επιστροφής στην ελίτ, αλλά και για τις άλλες δύο σεζόν που είχε φορέσει τη κυανέρυθρη φανέλα: Το 2014-15 και το 2019-20.

«Μετά από δύο ανόδους, δύο κύπελλα, αξέχαστα συναισθήματα και παρ' ότι έχω συμβόλαιο σε ισχύ, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος εκτός των άλλων θέλησε να πει και ένα μεγάλο «ευχαριστώ από καρδιάς σε ολόκληρο τον οργανισμό του Πανιωνίου και περισσότερο απ' όλα στον υπέροχο και περήφανο κόσμο του, για τη μεγάλη αγάπη που εισέπραξα όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι καλή συνέχεια και στο επανιδείν».