Ανακοίνωσε τον Χατζή η Καρδίτσα

Ανακοίνωσε τον Χατζή η Καρδίτσα

Νίκος Καλαμπάκας 13:18 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 18.08.2024

Στην Καρδίτσα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Χατζής, αφού ο Έλληνας σέντερ / πάουερ φόργουορντ ανακοινώθηκε από την ομάδα.

Ενίσχυση στις θέσεις των ψηλών για την Καρδίτσα, αφού η ομάδα ανακοίνωσε την προσθήκη του Δημήτρη Χατζή στο ρόστερ της.

Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ / σέντερ, θα δώσει ύψος στο καλάθι της ομάδας, ενώ αποτελεί και επένδυση για το μέλλον της.

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει το μπάσκετ στη ΔΕΚΑ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με το Περιστέρι, ενώ πέρυσι έπαιξε και για την ΕΦΑΟΖ με διπλό δελτίο.

Στην ανακοίνωσή της η Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ, αναφέρει:

«O Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την προσθήκη του Δημήτρη Χατζή στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο 21χρονος, ύψους 2.08 μ. φόργουορντ-σέντερ αποτελεί έναν ακόμη νέο αθλητή που εντάσσεται στην ομάδα μας με το βλέμμα στο παρόν αλλά και το μέλλον, στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος, που εξελίσσεται κάθε χρόνο και πιο δυναμικά.

O Δημήτρης Χατζής γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 2003 και ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της ΔΕΚΑ στη Θεσσαλονίκη, συνέχισε στη HOOP και μετά την επιστροφή του στη ΔΕΚΑ, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2022 με το Περιστέρι. Παράλληλα αγωνίστηκε τα δυο προηγούμενα χρόνια με το Φιλαθλητικό Ζωγράφου στο πρωτάθλημα της National League 1.

Ο Χατζής επίσης μετράει 15 συμμετοχές και 45 πόντους με την Εθνική Ομάδα των Νέων Ανδρών, με την οποία κατέκτησε το 2023 το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε το Δημήτρη στον Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!