Δήμος Ντικούδης: «Η λασπολογία και η τοξικότητα υπέστησαν πανωλεθρία»

Δήμος Ντικούδης: «Η λασπολογία και η τοξικότητα υπέστησαν πανωλεθρία»

Απόστολος Μαυράκης 21:51 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 15.09.2024

Ο Δήμος Ντικούδης προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την επανεκλογή στο ΔΣ της ΕΟΚ, αλλά και την αντίστοιχη του Βαγγέλη Λιόλιου στην προεδρία της.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Δήμος Ντικούδης, συμμετείχε στις εκλογές τις ΕΟΚ και εξελέγη ξανά στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας. Ο ίδιος μάλιστα, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από όλους τους υποψήφιους συμβούλους, μετρώντας συνολικά 435.

Ακολουθώντας την επανεκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου στην προεδρία της ΕΟΚ με ποσοστό της τάξεως του 77%, ο Ντικούδης προχώρησε σε δηλώσεις, αναφέροντας τα εξής:

«Η αδιάκοπη δουλειά για την πρόοδο του μπάσκετ, η ενότητα και το όραμα μιας διοίκησης που είναι δίπλα στα σωματεία, νίκησαν πανηγυρικά.
Η λασπολογία και η τοξικότητα υπέστησαν πανωλεθρία και οι αντίπαλοι θάφτηκαν κάτω από τη λάσπη στην οποία στήριξαν την προεκλογική τους καμπάνια.
Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα σωματεία όλης της χώρας για την εμπιστοσύνη στη διοίκηση του Βαγγέλη Λιόλιου και σε μένα προσωπικά.
Έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντί τους και πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμα στα τέσσερα επόμενα χρόνια. Καλή θητεία σε όλους»

Για την ιστορία, ο Δήμος Ντικούδης γεννήθηκε το 1977 στην Λάρισα και κατέγραψε μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του μπάσκετ. Ξεκινώντας από την γεννέτηρά του, ακολούθησε καριέρα σε μεγάλα γήπεδα της Ελλάδας και του εξωτερικού, αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τον Πανιώνιο, ενώ δοκίμασε την τύχη του σε Ρωσία και Ισπανία, παίζοντας στις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βαλένθια αντίστοιχα.