Διπλή χαρά για τον Μπράουν μετά τη νίκη των Σέλτικς επί των Μπακς

Τζέιλεν Μπράουν

i

© photo by Patrick McDermott / Getty Images / Ideal Images

Διπλή χαρά για τον Μπράουν μετά τη νίκη των Σέλτικς επί των Μπακς

Νίκος Καλαμπάκας 18:06 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 14.08.2024

Το bonus στο συμβόλαιο του Μπράουν που τον έκανε πλουσιότερο κατά 2 εκατ. δολάρια μετά τη νίκη της Βοστώνης επί του Μιλγουόκι.

Οι Σέλτικς ήταν ασταμάτητοι κόντρα στους Μπακς, τους διέσυραν μέσα στο Μιλγουόκι και ο Τζέιλεν Μπράουν το χάρηκε με την ψυχή του αφού αυτός ο αγώνας γέμισε κατά πολύ τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Φοβερά πράγματα συνέβησαν στον αγώνα των Σέλτικς με τους Μπακς. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο διασύρθηκε μέσα στη Βοστώνη αφού ηττήθηκε με 99-140 και πήραν ένα καλό μάθημα ενόψει της συνέχειας.

Οι πέντε στάσεις των Μπακς για να διατηρηθούν στην κορυφή του ΝΒΑ
NBA

10:48 - 31.03.2023

Οι πέντε στάσεις των Μπακς για να διατηρηθούν στην κορυφή του ΝΒΑ

Σε δύο εβδομάδες ξεκινά η δράση των play offs και οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν κατ' αρχάς να... διαγράψουν την βαριά ήττα από τους Σέλτικς και να εμφανιστούν στην post season έχοντας το καλύτερο ρεκόρ του πρωταθλήματος και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Ο τυχερός του παρκέ πάντως ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν. Ο παίκτης των Σέλτικς σημείωσε 30 πόντους όμως τα ευχάριστα νέα είναι άλλα: Το συμβόλαιο του παίκτη της Βοστώνης έχει ένα ειδικό bonus που ενεργοποιήθηκε στο παιχνίδι με τα «ελάφια».

Συγκεκριμένα ο Μπράουν θα λάβει το ποσό των 518.000 ευρώ για τα 65 ματς στα οποία έχει αγωνιστεί φέτος, ενώ ακόμα 1.550.000 δολάρια θα μπουν στον λογαριασμό του επειδή ξεπέρασε τους 65 αγώνες.

Καθόλου άσχημα χρήματα για τον παίκτη που έχει πολλούς λόγους να χαίρεται, αφού πέραν όσων προαναφέρμα, η Βοστώνη έκανε το 2-1 στα παιχνίδια με τους Μπακς και σε περίπτωση που διασταυρωθούν στα playoffs θα έχει το πλεονέκτημα.