«Δολοφόνε, δολοφόνε»: Μια ανάσα από νέο ροντέο ο Γιαμπουσέλε – Τρομερές αποδοκιμασίες κατά του Γάλλου! (vid)

«Δολοφόνε, δολοφόνε»: Μια ανάσα από νέο ροντέο ο Γιαμπουσέλε – Τρομερές αποδοκιμασίες κατά του Γάλλου! (vid)

Sportal newsroom 12:48 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 14.08.2024

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο κατά τη διάρκεια του Game 3 της Μπανταλόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, ξυπνώντας... μνήμες από τον καυγά με τον ντάντε Έξουμ και προκαλώντας την αντίδραση των φίλων της Penya.

Το παιχνίδι της Μπανταλόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης είχε αρκετή ένταση κατά τη διάρκεια του 40λεπτου. Η ομάδα του Τσους Ματέο πήρε τη νίκη, όμως αυτό που έμεινε στο μυαλό όλων ήταν ένα περιστατικό που δεν είχε σχέση με το μπάσκετ.

Πρωταγωνιστής σε αυτό ήταν ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ο οποίος ενεπλάκη σε καυγά με τον Άντε Τόμιτς, δημιουργώντας χάος στο γήπεδο, σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του αγώνα. Ο Γιαμπουσέλε προσπάθησε να πάρει θέση στο low post απέναντι στον Κροάτη σέντερ, ο οποίος έβαλε τον αγκώνα του για να τον σταματήσει.

Αμέσως μετά την κίνηση δημιουργήθηκε καυγάς, ωστόσο ο Γάλλος δεν έδωσε έκταση, εν αντιθέσει με ό,τι συνέβη στο WiZink Center κατά τη διάρκεια του Game 2 κόντρα στην Παρτίζαν.

Οι φίλοι της Μπανταλόνα όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια, φωνάζοντας «Δολοφόνε, δολοφόνε» στον Γάλλο φόργουορντ, ξυπνώντας αναμνήσεις από τον ομηρικό καυγά με τον Ντάντε Έξουμ.