Show στο ημίχρονο της πρεμιέρας της Εθνικής, με τον Νίκο Γκάλη στο παρκέ του ΣΕΦ
i

© Intime

Show στο ημίχρονο της πρεμιέρας της Εθνικής, με τον Νίκο Γκάλη στο παρκέ του ΣΕΦ

Sportal newsroom 22:33 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 03.07.2024

Μία εντυπωσιακή παράσταση στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της Ελλάδας με την Δομινικανή Δημοκρατία για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Ο Νίκος Γκάλης πάτησε το παρκέ και όλα περιστράφηκαν γύρω του.

Την ώρα που οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ήταν στα αποδυτήρια για μερικά λεπτά ανάπαυσης, έπειτα από ένα άκρως παραγωγικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία, στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ άλλαξε ο φωτισμός, αυξήθηκαν τα ντεσιμπέλ του ήχου και ξεκίνησε ένα... δεύτερο show.

Και τότε ήταν που εμφανίστηκε ο θρύλος του μπάσκετ, ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος ανάμεσα σε χορευτές, προβολής, φωτορυθμικά και μία ατμόσφαιρα που θύμιζε... party. Όλα αυτά υπό τους ρυθμούς του The Final Countdown των Europe, ένα τραγούδι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το soundtrack της ιστορικότερης στιγμής της ελληνικής καλαθοσφαίρισης: Του Eurobasket του 1987.

Στο γήπεδο με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της επίσημης αγαπημένης βρέθηκε και η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, Καλομοίρα, η οποία τράβηξε τα βλέμματα πάνω της.