Κοντά στην Dubai BC ο Αϊζάια Τέιλορ
i

Αϊζέια Τέιλορ / © Euroleague Basketball

Κοντά στην Dubai BC ο Αϊζάια Τέιλορ

Μιχάλης Καλογήρου 11:03 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 19.09.2024

Κοντά σε μια ακόμη προσθήκη η ομάδα από το Ντουμπάϊ που θέλει να κάνει δικό της τον Αϊζάια Τέιλορ, σύμφωνα με το BasketNews

Λίγες μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα της Αδριατικής λίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα (Κυριακή 22/9), σύμφωνα με το BasketNews η Dubai BC θέλει να βάλει την τελική πινελιά στο ρόστερ της με την προσθήκη του 30χρονου, πρώην γκάρντ των Ζαλγκίρις Κάουνας και Αναντολού Εφές, Αϊζάια Τέιλορ. Ο Αμερικανός πέρασε την περασμένη σεζόν στην Κίνα και την Σανξί Λούνγκς, οπού μέτρησε 12.4 πόντους μ.ο. και 5.5 ασίστ. ενώ έχει περάσει και από το NBA παίζοντας 74 παιχνίδια συνολικά (Ατλάντα Χόκς, Χιούστον Ρόκετς).

Η ομάδα του Ντουμπάι μετρά αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της
ABA LIGA

10:28 - 19.09.2024

Η ομάδα του Ντουμπάι μετρά αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της

Η Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα είναι ιστορική μέρα για την νεοσύστατη ομάδα του Ντουμπάι, αφού θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ιστορίας της. Θα υποδεχθεί στην Coca-Cola Arena στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον Ερυθρό Αστέρα στα πλαίσια της εναρκτήριας αγωνιστικής της Αδριατικής Λίγκας.

Με την προσθήκη του πολύπειρου γκάρντ, η ομάδα από τα ΗΑΕ ολοκληρώνει, όπως όλα δείχνουν, ένα αξιοπρεπέστατο ρόστερ με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία από την Ευρώπη και την Euroleague, αλλά και τον Λετονό άσσο Ντάβις Μπέρτανς. Ο απόφοιτος του Κολεγίου του Τέξας (2013-2016) θα πλαισιώσει στην θέση «1» τους Νέιτ Μέισον και Θέρντι Ραβένα και θα συγκροτήσει την γραμμή των γκάρντ με τους Κλέμεν Πρέπελιτς, Αλέκσα Ουσκόκοβιτς, Ντανίλο Άντσουσιτς και Λέϊτον Χάμοντς.

Ο Τέιλορ μετρά 26 παιχνίδια στην Euroleague με μέσο όρο 5.7 πόντους και 1.6 ασίστ, ενώ έχει περάσει και από την Ισπανία, φορώντας την φανέλα της UCAM Μούρθια. Μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί η Dubai BC, αυτό το ολοκαίνουργιο ρόστερ και το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει, αρχικά στην Αδριατική Λίγκα.