Η Dubai BC παρουσιάστηκε από την ABA, αλλά δεν περιμένει «να εχει το κοινό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού»

Η Dubai BC παρουσιάστηκε από την ABA, αλλά δεν περιμένει «να εχει το κοινό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:56 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 29.05.2024

Η Dubai BC θα αγωνιστεί στην Αδριατική λίγκα τη νέα σεζόν, με τον Ντέγιαν Καμενιάσεβιτς, τζένεραλ μάνατζερ του συλλόγου, να αναλύει το πλάνο που έχει η ομάδα.

Η νέα σεζόν στην Αδριατική Λίγκα θα έχει στη σύνθεσή της και την Dubai BC από το Ντουμπάι, με τους ανθρώπους του συλλόγου να αναλύουν για πρώτη φορά το πλάνο τους.

Στο πλαίσιο της ένταξης της στην Αδριατική Λίγκα, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου με τον Ντέγιαν Καμενιάσεβιτς, τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, να αναφέρεται στα όσα περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας να ζήσουν.

«Δεν περιμένουμε να έχουμε το κοινό του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Αστέρα ή της Παρτίζαν. Το 90% των κατοίκων του Ντουμπάι είναι ξένοι, λατρεύουν το μπάσκετ και δεν υποστηρίζουν κάποια ομάδα», είπε αρχικά ο Ντέγιαν Καμενιάσεβιτς, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του Ντουμπάι θα χρησιμοποιεί για τα εντός έδρας παιχνίδια την Coca Cola Arena, χωρητικότητας 17.000 θεατών.

Σχετικά με τον προπονητή και το ρόστερ είπε: «Επειδή όλοι είναι υπό συμβόλαιο, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομά του. Δεν μπορούμε να φέρουμε τον Έντι Ταβάρες ή τον Μάικ Τζέιμς. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί με ένα νορμάλ μπάτζετ για τη λίγκα την πρώτη σεζόν. Πρέπει να μάθουμε, να κάνουμε λάθη, να κερδίσουμε εμπειρίες και να καταλάβουμε το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο Τζόρτζε Τζόκοβιτς, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, είπε μεταξύ άλλων: «Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη στη διοίκηση του πρωταθλήματος και στους συλλόγους που είναι οι ιδιοκτήτες του πρωταθλήματος, καθώς μας επέτρεψαν να γίνουμε μέρος μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλουμε τόσο στον αθλητισμό όσο και στις επιχειρηματικές πτυχές, καθώς η εξάπλωση της αγοράς στη Μέση Ανατολή θα αποφέρει πολλά οφέλη για όλα τα μέρη».

 

Κίναν Έβανς & Ολυμπιακός: Τα δεδομένα μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:47 - 28.05.2024

Κίναν Έβανς & Ολυμπιακός: Τα δεδομένα μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού

Ο Κίναν Έβανς τραυματίστηκε και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με τον Ολυμπιακό όμως να μην έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με την περίπτωση του παίκτη, που είχε «κλείσει» εδώ και καιρό.