Δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα της η Βίρτους κόντρα στην Τράπανι

Δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα της η Βίρτους κόντρα στην Τράπανι

Ευτυχία Οικονομίδου 23:53 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 28.09.2024

Η Βίρτους Μπολόνια επικράτησε με 89-88 της Τράπανι στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος.

H Βίρτους Μπολόνια αντιμετώπισε σημαντικό εμπόδιο στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Τράπανι νικώντας στον... πόντο με 89-88 στο εκτός έδρας παιχνίδι. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν φιλοξενήσει πριν από λίγες μέρες τον Ολυμπιακό για το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι τα βρήκε... σκούρα λίγες μέρες πριν το τζάμπολ της EuroLeague (στις 4/10 κόντρα Αναντολού Εφές) ακόμη κι αν ξεκίνησε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση, όμως η νεοφώτιστη Τράπανι έβγαλε αντίδραση και παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να προηγηθεί με έναν πόντο (84-83), δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Το αμυντικό πρόβλημα του τρίτου δεκαλέπτου και η «δικαίωση» του Φίλιπ Πετρούσεφ

Το αμυντικό πρόβλημα του τρίτου δεκαλέπτου και η «δικαίωση» του Φίλιπ Πετρούσεφ

Ο Παναγιώτης Ραμαντάνης γράφει για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού, τα αμυντικά προβλήματα του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά και τον κομβικό ρόλο των Πετρούσεφ και Βεζένκοφ στην αναμέτρηση με το Περιστέρι Domino's.

Ωστόσο, η Βίρτους κατάφερε να πάρει με το ζόρι τη νίκη και απέδρασε με το οριακό 89-88. Κορυφαίος στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Μπολόνια ήταν ο Αϊζέια Κορντινιέ, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Ο Μάρκο Μπελινέλι ακολούθησε με 15 πόντους, ενώ ο Ουίλ Κλάιμπερν πέτυχε 8 πόντους και ο Άντε Ζίζιτς πρόσθεσε ακόμα 11.

Τα δεκάλεπτα: 25-29, 41-50, 61-69, 88-89