Δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στο Ισραήλ, «μάχη» κορυφής στο Μονακό

Δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στο Ισραήλ, «μάχη» κορυφής στο Μονακό

Sportal newsroom 13:20 - 22.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 20.08.2024

Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της 9ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους αγώνες Μακάμπι - Ολυμπιακό, Μονακό - Φενέρ και Αρμάνι - Εφές να ξεχωρίζουν.

Η ομάδα του Πειραιά δεν θα έχει καθόλου εύκολη δουλειά στο Τελ Αβίβ, εκεί όπου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι προκειμένου να συνεχίσει το νικηφόρο εκτός έδρας σερί της. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τη Φενέρ και απ΄ποψε το βράδυ ευελπιστούν να παραμείνουν εκεί και γιατί όχι να «σκαρφαλώσουν» πρώτοι σε περίπτωση που οι Τούρκοι ηττηθούν από τη Μονακό. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.05. 

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 20:00, η Μονακό θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση της πρωτοπόρου Φενέρ και να τη φέρει στο 7-2, ανεβαίνοντας παράλληλα σε αυτό το ρεκόρ και η ίδια. Μια ώρα αργότερα, η Άλμπα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο πιο αδιάφορο ίσως παιχνίδι της ημέρας.

Στις 21.30 ξεκινάει ο ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την ίδια ώρα η Εφές θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο «σπίτι» της Αρμάνι. Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 21.45 με τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Παρτιζάν.