Εβδομάδα αφίξεων για τον Παναθηναϊκό

O Εργκίν Αταμάν

Εβδομάδα αφίξεων για τον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 13:41 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 14.08.2024

Αταμάν και Μπαλτσερόφσκι αναμένονται στη χώρα μας την Παρασκευή 25/8 ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ξένοι.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της φετινής του προετοιμασίας, αφού σιγά - σιγά οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν καταφθάνουν στη χώρα μας προκειμένου να πιάσουν δουλειά.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Παρασκευή 25/8. Η άφιξή του είναι προγραμματισμένη για τις 19.40 το απόγευμα.

Ο Τούρκος κόουτς είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, η οποία διοργάνωσε το προ προΟλυμπιακό τουρνουά στην Πόλη, όμως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Προ Ολυμπιακό, αφού στον τελικό ηττήθηκε από τους Κροάτες.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 22.30 στην Αθήνα αναμένεται και ο νέος σέντερ της ομάδας. Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Ο Πολωνός συμμετείχε κι αυτός με την εθνική του στο Προ Προ Ολυμπιακό που διοργάνωσαν οι Πολωνοί. Μάλιστα η εθνική του ομάδα νίκησε την Ουκρανία στον τελικό κι εξασφάλισε ένα εισιτήριο για το τουρνουά που θα κρίνει ποιες ομάδες θα συνθέσουν το... παζλ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ξένοι αθλητές της ομάδας (Βιλντόζα, Γκραντ και Γκάι), για την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.