O Ταβάρες προειδοποιεί τη Ρεάλ: «Ο Ολυμπιακός φέτος θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο απέναντί μας»
i

© Euroleague Basketball

O Ταβάρες προειδοποιεί τη Ρεάλ: «Ο Ολυμπιακός φέτος θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο απέναντί μας»

Γιώργος Γαβριλάκης 13:28 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 29.05.2024

Λίγες μέρες πριν η Ρεάλ Μαδρίτης συναντήσει (στις 24/5) τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague, o Έντι Ταβάρες προσπαθεί να κρατήσει τους συμπαίκτες του συγκεντρωμένους και προετοιμασμένους...

Υπήρξε για καιρό η αίσθηση πως ο κύκλος του Έντι Ταβάρες στην Ρεάλ θα κλείσει και πως η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα ήταν η τελευταία του στη Μαδρίτη. Μόνο που προέκυψε η νέα συμφωνία της Βασίλισσας με τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, όπως αποκαλύφθηκε από τα ισπανικά μέσα και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, θεωρείται δεδομένη.

Ο ίδιος ο Ταβάρες, από εκεί που κρατούσε... απόσταση τόσο καιρό, στην «φρέσκια» συνέντευξή του στην As δήλωσε πως «ελπίζω να φθάσουμε σε συμφωνία και να συνεχίσουμε την συνεργασία». Και το ελπίζει γιατί «είμαι χαρούμενος εδώ, τα παιδιά μου έχουν γεννηθεί εδώ, αγαπάμε την κουλτούρα, την πόλη, τους ανθρώπους, τη ζωή στη Μαδρίτη, αλλά και την ομάδα».

Το θέμα όμως, δεν είναι μόνο τι πιστεύει για την Βασίλισσα, αλλά τι σκέψεις έχει για τον Ολυμπιακό, τον οποίο αυτός και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν στο Βερολίνο, στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Final Four της Euroleague. O... άλλος αφορά στον Παναθηναϊκό και την συνάντησή του με την Φενέρμπαχτσε.

Μέχρι τις 10 Ιουνίου η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να έχει αποκτήσει τον Κάιλ Γκάι (vid)
EUROLEAGUE

12:07 - 20.05.2024

Μέχρι τις 10 Ιουνίου η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να έχει αποκτήσει τον Κάιλ Γκάι (vid)

Σύμφωνα με νέο ισπανικό δημοσίευμα η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός του ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν της Μακάμπι, το ίδιο ισχύει και για έναν τέως παίκτη του Παναθηναϊκού: Τον Κάιλ Γκάι της Τενερίφης, η υπόθεση του οποίου θα ξεκαθαρίσει τις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Θυμάμαι, όταν είχαμε χάσει στον τελικό από την Αναντολού Εφές το 2022, το κίνητρό μας να επιστρέψουμε στον τελικό και να παλέψουμε ξανά για το τρόπαιο ήταν μεγάλο», είπε ο Έντι Ταβάρες και με αυτόν τον τρόπο ήθελε να δείξει πως πιστεύει πως αισθάνεται τώρα ο Ολυμπιακός, που «τον νικήσαμε στο σουτ στον τελικό του Κάουνας και υποθέτω πως τώρα θα έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο απέναντί μας».