«Υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο ο Ταβάρες»

Έντι Ταβάρες

«Υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο ο Ταβάρες»

Νίκος Καλαμπάκας 14:13 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:32 - 29.05.2024

Ο Ταβάρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα θα έχει διάρκεια 5 ετών και θα τον κρατήσει στην ισπανική πρωτεύουσα μέχρι να τερματίσει την καριέρα του.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα της Euroleague που το καλοκαίρι θα εκπνεύσει το συμβόλαιό του, είναι ο Έντι Ταβάρες. Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει δεχθεί πολλές κρούσεις από ομάδες της Ευρώπης προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία έχει ήδη καταλήξει ότι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της «βασίλισσας».

Το encestando κάνει λόγο για πενταετή ανανέωση, γεγονός που σημαίνει ότι θα κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ:

«Η ανανέωση του Βάλτερ Ταβάρες έχει ήδη υπογραφεί. Με την επιστροφή από το Final Four που δεν ικανοποίησε τον σύλλογο επειδή η δεύτερη θέση άφησε πικρή γεύση, η Ρεάλ Μαδρίτης κλείνει σημαντικά ζητήματα. Το πρώτο ήταν το νέο συμβόλαιο του σέντερ του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Είναι μια ανανέωση για πέντε χρόνια όπως έμαθε η ιστοσελίδα μας. Στα 32 του τον Μάρτιο, αυτή η μέγα επέκταση συμβολαίου σημαίνει ότι ουσιαστικά θα αποσυρθεί στα «λευκά». Έτσι, ο πιο κυριαρχικός σέντερ στην Ευρώπη ξεχνά το ΝΒΑ και άλλες τις προσφορές και παίρνει εγγυήσεις για το μέλλον του, την ώρα που παρέχει έναν θεμελιώδη πυλώνα στον σύλλογο, μαζί με τους Καμπάτσο και Ντεκ που έχουν επίσης μεγάλα συμβόλαια», αναφέρουν οι Ισπανοί.