«Συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο της Ρεάλ με τον Ταβάρες»

«Συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο της Ρεάλ με τον Ταβάρες»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:49 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 29.05.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Έντι Ταβάρες βρίσκονται ήδη σε συμφωνία με για νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Marca, Ραμόν Αλβάρεθ ντε Μον.

Η παραμονή του στην Ρεάλ Μαδρίτης έχει αμφισβητηθεί -και μάλιστα έντονα- εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Έντι Ταβάρες αγωνίζεται στη Βασίλισσα από το 2017 και σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται στο συμβόλαιό του.

Δεν είναι όμως, βέβαιο ότι θα μείνει ελεύθερος ούτε για μία στιγμή, διότι σύμφωνα με την Marca, ο 32χρονος σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι είπε το «ναι» σε μία νέα προσφορά των Μαδριλένων. Και μάλιστα για τρία χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2027, έναντι ποσού που δεν περιγράφεται ακόμα, αλλά ο ρεπόρτερ του ισπανικού μέσου, Ραμόν Αλβάρεθ ντε Μον, ενημέρωσε για την εξέλιξη και για την βεβαιότητά του ότι ο Ταβάρες δεν θα αλλάξει ομάδα.

Πάντως, πολύ πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια της σεζόν στην Euroleague, καταμεσής της δράσης, η Marca, αλλά και η Mundo Deportivo ανέφεραν επανειλημμένος πως ο Έντι Ταβάρες και ειδικά ο Μάριο Χεζόνια είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνουν στην Ρεάλ και ταυτόχρονα έφερναν στην επιφάνεια όχι απλώς το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις. Τόσο για τον Αφρικανό σέντερ, όσο και για τον Κροάτη φόργουορντ.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τρελάνει την Ευρώπη: «Εφτά εκατομμύρια ετησίως στον Χεζόνια»
EUROLEAGUE

09:44 - 11.05.2024

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τρελάνει την Ευρώπη: «Εφτά εκατομμύρια ετησίως στον Χεζόνια»

Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης τη νέα σεζόν και ο μεγάλος στόχος των Καταλανών είναι ο Μάριο Χεζόνια, για τον οποίο είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν χρυσάφι.

Αν επιβεβαιωθεί η συμφωνία του πρώτου με την Βασίλισσα, τότε θα είναι πολύ σημαντική γι' αυτήν και θα παίξει και ψυχολογικό ρόλο εν όψει του Final Four του Βερολίνου εκεί που θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της και τον τίτλο σφετερίζεται ο Ολυμπιακός (που την αντιμετωπίζει στον ημιτελικό), ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Από εκεί και πέρα όμως, ο προϋπολογισμός της Ρεάλ θα επιβαρυνθεί κι αν υπολογίσουμε πως η διοίκηση έχει εκδηλώσει την επιθυμία της για άμεσες περικοπές, αυτό τοποθετεί ένα βήμα μακριά από την πρωτεύουσα της Ισπανίας τον Μάριο Χεζόνια, αλλά και τον Βινσάν Πουαριέ, ο οποίος φαίνεται πως έχει μπει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Αναντολού Εφές.