Όταν ο 7χρονος Στεφ Κάρι «καθάριζε» τον μεγάλο Έντι Τζόνσον σε μονό

Έντι Τζόνσον

i

©Intime

Όταν ο 7χρονος Στεφ Κάρι «καθάριζε» τον μεγάλο Έντι Τζόνσον σε μονό

Νίκος Καλαμπάκας 22:06 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 16.08.2024

Μια αρκετά απολαυστική ιστορία από τα παιδικά χρόνια του Στεφ Κάρι, διηγήθηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Έντι Τζόνσον.

Ο Στεφ Κάρι ήταν ο άνθρωπος που με τα τρίποντά του έδωσε στις ΗΠΑ το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά μπάσκετ και ένας παλιός... θρύλος του Ολυμπιακού, ο Έντι Τζόνσον, θυμήθηκε την εποχή που ο Κάρι ήταν ακόμα μικρό παιδί, αλλά έδειχνε από τότε ότι θα εξελιχθεί σε διαμάντι!

Ο Έντι το «πιστόλι», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, φιλοξενήθηκε στο Phoenix Sports και εξιστόρησε ένα περιστατικό που είχε ζζήσει με τον 7χρονο Στεφ Κάρι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Τζόνσον αγωνιζόταν στην ίδια ομάδα με τον πατέρα του Στεφ, Ντελ. Οι δυό τους ήταν μέλη των Σάρλοτ Χόρνετς και έκαναν αρκετή παρέα, με αποτέλεσμα να περνούν χρόνο με τις οικογένειές τους.

Έτσι, ο Έντι Τζόνσον θυμήθηκε ένα μονό που έπαιξε με τον Κάρι και βρέθηκε να χάνει με 7-0:

«Ξέρεις πως είναι να παίζεις σε μία εξωτερική μπασκέτα. Στραβωμένη, έχει αέρα, αλλά τα σουτ του μικρού έμπαιναν! Έχανα με 7-0 και το ματς τελείωνε στα δέκα. Και σκέφτομαι ότι παίζω στο ΝΒΑ τώρα, είμαι ένας από τους κορυφαίους σουτέρ του παιχνιδιού. Και αναρωτιέμαι τι γίνεται εδώ. Οπότε ακολούθησα τη συνταγή του μεγαλύτερου και τον έβαλα πλάτη», είπε γελώντας ο Έντι.