Η Βίρτους «βλέπει» τον Κάρσεν Έντουαρντς!

Η Βίρτους «βλέπει» τον Κάρσεν Έντουαρντς!

Sportal newsroom 23:09 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 13.07.2024

Τον Κάρσεν Έντουαρντς εξετάζει η Βίρτους Μπολόνια για την ενίσχυση της περιφέρειας

Την περίπτωση του Κάρσεν Έντουαρντς εξετάζει ενδελεχώς η Βίρτους Μπολόνια, προκειμένου να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι θέλει να ισχυροποιήσει την περιφέρεια της μετά την αποχώρηση του Ίφε Λούντμπεργκ και ο Κάρσεν Έντουαρντς θεωρείται μια πολύ ποιοτική λύση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Resto del Carlino», ο Αμερικανός γκαρντ είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών της Βίρτους Μπολόνια.

Ωστόσο και η Μπάγερν φαίνεται να θέλει να κρατήσει τον παίκτη και γι’ αυτό οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Ίσως, το θέμα του προπονητή στη γερμανική ομάδα εφόσον κλείσει άμεσα να δώσει την απάντηση.

Διότι, εάν ο νέος τεχνικός της Μπάγερν κάνει θετική εισήγηση, τότε ίσως ο Έντουαρντς παραμείνει. Διαφορετικά θα αναζητηθεί λύση για ένα συναινετικό διαζύγιο.

Η Βίρτους θέλει εκτός από έναν γκαρντ να προσθέσει στο δυναμικό της έναν σέντερ καθώς και έναν φόργουορντ μέχρι της έναρξη της προετοιμασίας, ειδικότερα μετά την πιθανή αποχώρηση του Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Ο Λούκα Μπάνκι μελετάει την αγορά και θέλει το συντομότερο να κλείσει τα θέματα, ώστε να έχει το ρόστερ διαθέσιμο από την έναρξη της προετοιμασίας.