Χαμός στο Εφές - Φενέρ: «Αρπάχτηκαν» Μπιμπέροβιτς-Μπράιαντ και απειλήθηκε σύρραξη! (vid)
i

© PrtScr

Χαμός στο Εφές - Φενέρ: «Αρπάχτηκαν» Μπιμπέροβιτς-Μπράιαντ και απειλήθηκε σύρραξη! (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 22:04 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 10.10.2024

Με τη Φενέρμπαχτσε να προηγείται σταθερά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, ένα καλάθι του Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει να πιαστεί στα... χέρια με τον Ελάιζα Μπράιαντ.

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο τούρκικο ντέρμπι ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και τη Φενέρμπαχτσε για τις ανάγκες της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν σταθερά μπροστά στην αναμέτρηση και όδευε προς τη δεύτερη κατά σειρά νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά και τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα. Με κύριο εκφραστή της Φενέρμπαχτσε τον Μπόνζι Κόλσον με 16 πόντους και 3/4 τρίποντα μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όλα φαίνονταν να κυλούν ομαλά.

Ωστόσο, ένα λεπτό και 13 δευτερόλεπτα πριν οδηγηθεί η αναμέτρηση στην τέταρτη περίοδο ένα καλάθι δια χειρός Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ήταν αρκετό για να προκαλέσει σύρραξη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Μπιμπέροβιτς σκόραρε για δύο διαμορφώνοντας το 48-58 υπέρ της Φενέρ με τον Ελάιζα Μπράιαντ να προσπαθεί να βγάλει την άμυνα και να γκρεμίζει τον 23χρονο φόργουορντ με τους δύο αντίπαλους παίκτες να σωριάζονται στο παρκέ και να πιάνονται στα χέρια.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Τα πράγματα ξέφυγαν και οι δύο παίκτες έμοιαζαν ανεξέλεγκτοι, ωστόσο τόσο οι ψυχραιμότεροι όσο και οι διαιτητές έσπευσαν να τους χωρίσουν με τους δύο παίκτες να αποβάλλονται για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Μπάγερν και όλη τη δράση της Πέμπτης