Εκτός εαυτού ο Ιτούδης μετά από λάθος της γραμματείας στην τελευταία επίθεση του τρίτου ημιτελικού με την Εφές! (vid)

Εκτός εαυτού ο Ιτούδης μετά από λάθος της γραμματείας στην τελευταία επίθεση του τρίτου ημιτελικού με την Εφές! (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:03 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 14.08.2024

Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν έξαλλος με τους ανθρώπους της γραμματείας, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στον Πιέρ να περάσει στο παρκέ, στην τελευταία επίθεση του αγώνα.

Η Φενέρ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μετά και τη σημερινή εκτός έδρας ήττα με 97-91 από την Εφές, με την οποία η ομάδα του Αταμάν έκανε το 2-1 στη σειρά, είναι μια ήττα μακριά από τον αποκλεισμό!

Έτσι ο Δημήτρης Ιτούδης ξέσπασε στο φινάλε του αγώνα, λόγω ενός λάθους της γραμματείας, Συγκεκριμένα, 20 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και με το σκορ στο 95-91 υπέρ των γηπεδούχων, η Φενέρ είχε την επαναφορά με τους ανθρώπους της γραμματείας να μην βλέπουν τον Πιέρ που περίμενε να μπει στο παρκέ για την τελευταία επίθεση...

Μάλιστα, δευτερόλεπτα πιο πριν, ο Έλληνας κόουτς είχε διαμαρτυρηθεί έντονα προς τους διαιτητές για ένα φάουλ που του Χέιζ πάνω στον Εντιαγέ από το οποίο η Εφές έκανε το 95-91.

Επόμενο ματς της σειράς είναι και πάλι στο Sinan Erdem Dome (9/6, 20:00/COSMOTE SPORT 4), με την Φενέρ να έχει ανάγκη τη νίκη, αλλιώς θα γευτεί έναν πικρό αποκλεισμό!