«Μια ανάσα από τον Στάνλεϊ Τζόνσον η Έφες»

«Μια ανάσα από τον Στάνλεϊ Τζόνσον η Έφες»

Sportal newsroom 16:32 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 02.07.2024

Η Έφες είναι πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς είναι μια ανάσα από τη συμφωνία της με τον Στάνλεϊ Τζόνσον.

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι η Αναντόλου Έφες, με την ομάδα της Πόλης να έχει στο στόχαστρο τον Στάνλεϊ Τζόνσον.

Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη πορεία και εμπειρία από το NBA, καθώς ο Στάνλεϊ Τζόνσον έχει αγωνιστεί σε Ντιτρόιτ Πίστονς, Τορόντο Ράπτορς, Λος Άντζελες Λέικερς και Σακραμέντο Κινγκς, ενώ τη σεζόν που τελείωσε, αγωνίστηκε στη θυγατρική ομάδα του Σακραμέντο, μετρώντας 14,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ μέσο όρο.

Όπως αναφέρει το «Eurohoops», ο Στάνλεϊ Τζόνσον, που μετράει 449 παιχνίδια στο ΝΒΑ, είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Τουρκία για λογαριασμό της Αναντόλου Έφες, με την συγκεκριμένη κίνηση να ανεβάζει επίπεδο την περιφέρεια των Τούρκων και τον Τζόνσον να αναμένεται να αποτελέσει το… άλλο μισό του Σέιν Λάρκιν.

Θυμίζουμε πως η Αναντόλου Έφες είναι σε διαδικασία χτισίματος της ομάδας και αναζήτησης ενός σταρ στην περιφέρεια για να δώσει ανάσες και να πάρει βάρος από τον Λάρκιν, ρόλο που ο Στάνλεϊ Τζόνσον θα μπορούσε να καλύψει.