Ο Μεντί Ντιφαλά θα είναι εκ των διαιτητών στο Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός

Ο Μεντί Ντιφαλά θα είναι εκ των διαιτητών στο Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός

Μιχάλης Καλογήρου 11:39 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 17.10.2024

Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη με τον Μεντί Ντιφαλά να είναι ένας εκ των τριών.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη για το 2ο σκέλος της διαβολοβδομάδας της Euroleague, απέναντι στην Αναντολού Εφές την Παρασκευή (18/10, 20:30). Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στην Τουρκία με τον αέρα του ΣΕΦ και της άνετης νίκης επί της Αρμάνι Μιλάνο, θέλοντας να κάνουν το 2/2 στις νίκες και να φτάσουν τις 3 συνολικά στην φετινή Euroleague.

Ξανά MVP ο Σάσα Βεζένκοφ: Την προηγούμενη αγωνιστική το... μοιράστηκε, τώρα το πήρε ολόκληρο! (vid)
EUROLEAGUE

09:31 - 17.10.2024

Ξανά MVP ο Σάσα Βεζένκοφ: Την προηγούμενη αγωνιστική το... μοιράστηκε, τώρα το πήρε ολόκληρο! (vid)

Την προηγούμενη αγωνιστική (2η) ο Σάσα Βεζένκοφ μοιράστηκε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτης της Euroleague με τον Νιλ Σακό της Βιλερμπάν, αυτή την φορά με τις επιδόσεις του κόντρα στην Μιλάνο ανακηρύχθηκε ως ο ολομόναχος MVP της 3ης αγωνιστικής.

Η Euroleague γνωστοποίησε τους διαιτητές για τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, μέσα σε αυτά και του Ολυμπιακού με την Εφές. Συγκεκριμένα, στο «Sinan Erdem Dome», την διαιτητική 3άδα αποτελούν ο Γάλλος Μεντί Ντιφαλά, ο Λετονος Όλεγκς Λάτισεβς και ο Αλβανός Γκέντιαν Τσίτσι .

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο Μεχντί Ντιφαλά θα διαιτητεύσει παιχνίδι του Ολυμπιακού, μετά το game 3 με την Μπαρτσελόνα για τα περσινά πλέι οφ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είχε πολλά παράπονα από τον Γάλλο διαιτητή, με αποκορύφωμα την τελευταία φάση - που υπέδειξε το φάουλ του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Τζαμπάρι Πάρκερ. Ο Πάρκερ είχε ευστοχήσει στις 2 από τις 3 βολές, δίνοντας την νίκη στην Μπαρτσελόνα μέσα στο ΣΕΦ, μαζί και το προβάδισμα στην σειρά με 2-1.