Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε sold out για το ματς με τον Ολυμπιακό
i

© IMAGO

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε sold out για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:29 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 17.10.2024

Το νέο γήπεδο της Αναντολού Εφές, TBF Salon, αναμένεται να είναι κατάμεστο για τον αυριανό (18/10, 20:30) αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αναντολού Εφές στο TBF Salon το βράδυ της Παρασκευής (18/10, 20:30) κι όπως ανακοίνωσαν οι Τούρκοι η αναμέτρηση έγινε ήδη sold out, μιας κι οι φίλαθλοι της ομάδας της Κωνσταντινούπολης εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια.

Ξανά MVP ο Σάσα Βεζένκοφ: Την προηγούμενη αγωνιστική το... μοιράστηκε, τώρα το πήρε ολόκληρο! (vid)
EUROLEAGUE

09:31 - 17.10.2024

Ξανά MVP ο Σάσα Βεζένκοφ: Την προηγούμενη αγωνιστική το... μοιράστηκε, τώρα το πήρε ολόκληρο! (vid)

Την προηγούμενη αγωνιστική (2η) ο Σάσα Βεζένκοφ μοιράστηκε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτης της Euroleague με τον Νιλ Σακό της Βιλερμπάν, αυτή την φορά με τις επιδόσεις του κόντρα στην Μιλάνο ανακηρύχθηκε ως ο ολομόναχος MVP της 3ης αγωνιστικής.

Η Αναντολού Εφές θέλει να επιστρέψει στις νίκες, καθώς προέρχεται από δύο σερί ήττες στη EuroLeague κι οι Πειραιώτες επιθυμούν να γυρίσουν με το «διπλό» από την Πόλη και να πανηγυρίσουν την τρίτη τους σερί νίκη. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Φενέρμπαχτσε με 82-71 στην πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Να αναφέρουμε ότι το νέο «ΤBF Salon» της Basketbol Gelisim Merkezi έχει χωρητικότητα 10.000 θέσεων και άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στον τουρκικό «εμφύλιο», όταν στις 10 Οκτωβρίου υποδέχθηκε τη Φενέρ για την 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι υπερσύγχρονες γιγαντοοθόνες και τα μαύρα καθίσματα, που φτάνουν μέχρι και το παρκέ είναι αυτά, που ξεχωρίζουν από τη νέα «στέγη» της Εφές!

Με Ντιφαλά η αναμέτρηση στην Πόλη

Ο Γάλλος Μεντί Ντιφαλά, ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς και ο Αλβανός Γκέντιαν Τσίτσι θα είναι ρέφερι του αγώνα Αναντολού ΕφέςΟλυμπιακός (18/10, 20:30) για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

To τρομερό κάρφωμα του Σέιμπεν Λι στην κορυφή των highlights - Στη δεύτερη θέση η τάπα του Μόουζες Ράιτ (vid)
EUROLEAGUE

12:08 - 17.10.2024

To τρομερό κάρφωμα του Σέιμπεν Λι στην κορυφή των highlights - Στη δεύτερη θέση η τάπα του Μόουζες Ράιτ (vid)

Τη μέρα που ξεκινά η τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, δημοσιεύθηκε και το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της τρίτης αγωνιστικής. Και εκεί ο Σέιμπεν Λι δεν είναι αντίπαλο, καθώς στο ντεμπούτο του με την Μακάμπι έκανε ένα κάρφωμα που δεν ξεχνιέται με τίποτα. Ο Μόουζες Ράιτ του Ολυμπιακού με ένα εντυπωσιακό μπλοκ τον... ακολούθησε!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο Μεντί Ντιφαλά θα διευθύνει αγώνα του Ολυμπιακού, μετά το game 3 με την Μπαρτσελόνα για τα περσινά playoffs της EuroLeague.