Έφτασε στη βάση του στη Κράνισκα Γκόρα ο Παναθηναϊκός (vid)

Έφτασε στη βάση του στη Κράνισκα Γκόρα ο Παναθηναϊκός (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 22:40 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 14.08.2024

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (1/9) στη Κράνισκα Γκόρα της Σλοβενίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του

Η νέα σεζόν ξεκίνησε από το ΟΑΚΑ, αλλά πλέον ο Παναθηναϊκός μεταφέρει τη δράση του στη Σλοβενία. Και συγκεκριμένα στη Κράνισκα Γκόρα, όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας από το βράδυ της Παρασκευής (1/9) και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι νέοι παίκτες του Τριφυλλιού και ειδικά ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε στο επίκεντρο κατά την αναχώρηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Φίλαθλοι τον πλησίασαν για μια φωτογραφία μαζί του, με την κάμερα του Sportal να καταγράφει τον χαμογελαστό και ευδιάθετο Έλληνα γκαρντ.

Ο περιζήτητος και χαμογελαστός Σλούκας στην κάμερα του Sportal κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Σλοβενία (vids+pics)
EUROLEAGUE

16:14 - 01.09.2023

Ο περιζήτητος και χαμογελαστός Σλούκας στην κάμερα του Sportal κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Σλοβενία (vids+pics)

Το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν θα γίνει στη Σλοβενία και το Sportal συνάντησε τους «πράσινους» στο αεροδρόμιο, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο - Ο Κώστας Σλούκας έβγαζε φωτογραφίες με φιλάθλους και ο Μήτογλου ήταν εκεί με το ραγισμένο του δάκτυλο.

Το Κράνισκα Γκόρα βρίσκεται στα σύνορα με την Αυστρία, στις Ιουλικές Άλπεις της βορειοδυτικής Σλοβενίας, οι οποίες προσφέρουν ένα εξαιρετικό ορεινό τοπίο, έναν διάσημο χειμερινό προορισμό με εξαιρετικές επιλογές για σκι. Η περιοχή διαθέτει επίσης μια πληθώρα προσβάσιμων και αξιόλογων υπαίθριων δραστηριοτήτων που προσφέρονται καθ ‘ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπως πεζοπορία, οδική και ορεινή ποδηλασία, γκολφ, canyoning, αναρρίχηση, αλεξίπτωτο πλαγιάς, ράφτινγκ λευκού νερού και αλιεία μύγας παγκόσμιας κλάσης, καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης για τους λάτρεις της υπαίθρου. Το αθλητικό κέντρο είναι χωμένο μέσα στο πράσινο, με πισίνες εσωτερικές εξωτερικές, γυμναστήριο και γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Στις 4/9 οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την KK Krka Novo mesto σε φιλική αναμέτρηση και στις 7/9 θα παίξουν απέναντι στην Cedevita Olimpija στη Λιουμπλιάνα.