Έφθασε στην Αθήνα ο Κέντρικ Ναν - Tην Τετάρτη θα προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό και άμεσα θα μπει στη δράση

Έφθασε στην Αθήνα ο Κέντρικ Ναν - Tην Τετάρτη θα προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό και άμεσα θα μπει στη δράση

Ηλίας Λαλιώτης 13:35 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 14.08.2024

Το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Κέντρικ Ναν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο νέος παίκτης των «πρασίνων» θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα επισκεφθεί στο ΟΑΚΑ και μία μέρα αργότερα (Τετάρτη 8/11) θα μπει για προπόνηση υπό της οδηγίες του Εργκίν Αταμάν και παρέα με τους νέους του συμπαίκτες.

Η πτήση από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) και μέσα στους επιβάτες του αεροπλάνου ήταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού

Ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, τον πρώτο του ευρωπαϊκό σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας που μέχρι τώρα περιλαμβάνει εμφανίσεις μόνο στο ΝΒΑ. Η EuroLeague όμως και ο Παναθηναϊκός άνοιξε τους ορίζοντές του και ο Αμερικανός άμεσα θα είναι στη διάθεση του κόουτς Εργκίν Αταμάν που θα τον εντάξει στο πρόγραμμα των «πρασίνων» και στα αγωνιστικά του πλάνα. 

Μάλιστα, ο 28χρονος combo γκαρντ αμέσως θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, δεν αποκλείεται να επισκεφτεί το ΟΑΚΑ πριν καλά καλά εγκατασταθεί στην Αθήνα και αύριο Τετάρτη (7/11) θα μπει στο γήπεδο για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να προπονηθεί με την ομάδα. 

Μπαίνει άμεσα με τον Παναθηναϊκό ο Ναν - Το σχόλιο του Αταμάν για τον Αμερικανό ενόψει Άλμπα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:23 - 06.11.2023

Μπαίνει άμεσα με τον Παναθηναϊκό ο Ναν - Το σχόλιο του Αταμάν για τον Αμερικανό ενόψει Άλμπα

Ο Κέντρικ Ναν αναμένεται να ταξιδέψει με τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο για την αναμέτρηση με την Άλμπα, σύμφωνα με όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Εφ' όσον εκδοθεί γρήγορα το Letter of Clearance -το απαραίτητο έγγραφο που αφορά στο ποινικό μητρώο του αθλητή- τότε ο Κέντρικ Ναν θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για το παιχνίδι της Παρασκευής (10/11) με την Άλμπα για την έβδομη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Άλλωστε, ο ίδιος ο Αταμάν έχει δηλώσει πως σκοπεύει να τον ενεργοποιήσει άμεσα, καθώς όπως χαρακτηριστικά διατύπωσε προ ημερών: «Η EuroLeague είναι μια δυναμική λίγκα και θέλουμε να τον βάλουμε απευθείας στο ρόστερ της ομάδας».