Ο Έι Τζέι Γκρίφιν πριν την... κατάθλιψη, είχε κάνει ρεκόρ καριέρας κόντρα στην ομάδα του πατέρα του (vids)

Ο Έι Τζέι Γκρίφιν πριν την... κατάθλιψη, είχε κάνει ρεκόρ καριέρας κόντρα στην ομάδα του πατέρα του (vids)

Sportal newsroom 11:47 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 13.09.2024

Η είδηση που περιγράφει το πιθανό ενδεχόμενο ο 21χρονος Έι Τζέι Γκρίφιν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έχει δημιουργήσει αναστάτωση στο NBA, την ώρα που όλοι σκεπτόμενοι τον νεαρό φόργουορντ θυμούνται το ρεκόρ καριέρας που έκανε κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, τότε που προπονητής τους ήταν ο πατέρας του, Έιντριαν Γκρίφιν.

Την ώρα που ο Έι Τζέι Γκρίφιν σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει την ενεργό δράση στα 21 του χρόνια κι έχοντας δύο σεζόν προϋπηρεσίας στο NBA, αλλά και ένα ενεργό συμβόλαιο με τους Χιούστον Ρόκετς, οι περισσότεροι έχουν επικεντρωθεί στο πρόβλημά του, που πηγάζει από ένα οικογενειακό δράμα.

Ταυτόχρονα όσοι εστιάζουν στα αγωνιστικά του χαρίσματα, αντιλαμβάνονται πως το μέλλον του στα παρκέ του NBA προμηνύεται... λαμπρό και θα ήθελαν να είναι σε θέση να διεκδικήσει την καταξίωση. Έτσι, ήρθε στον νου το καλύτερο παιχνίδι του στον «μαγικό πλανήτη» που μάλιστα εμπεριείχε και μία ιδιαίτερη ιστορική στιγμή.

O λόγος πίσω από την σκέψη του Έι Τζέι Γκρίφιν να σταματήσει το μπάσκετ στα 21 του χρόνια (vid)
NBA

09:07 - 13.09.2024

O λόγος πίσω από την σκέψη του Έι Τζέι Γκρίφιν να σταματήσει το μπάσκετ στα 21 του χρόνια (vid)

Ο Έι Τζέι Γκρίφιν, γιος του πρώην NBAer και τέως προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν, σκέφτεται να σταματήσει πρόωρα το μπάσκετ. Και υπάρχει λόγος που... σκοτείνιασε η ψυχή του, καθώς το δραματικό περσινό καλοκαίρι της οικογένειας δεν μπορεί να βγει από το μυαλό του!

Στις 8 Νοεμβρίου του 2022 οι Ατλάντα Χοκς που λίγους μήνες νωρίτερα τον είχαν επιλέξει στο Νο 16 του Draft υποδέχθηξαν τους Μιλγουόκι Μπακς και στον πάγκο των φιλοξενούμενων καθόταν ο πατέρας του Ει Τζέι, Άντριαν Γκρίφιν.

Τα Γεράκια νίκησαν την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και δεν θα τα είχαν καταφέρει αν δεν εμφανιζόταν αποφασισμένος και ασταμάτητος ο 19χρονος τότε Γκρίφιν για να βάλει 24 πόντους με 10/15 σουτ, να κάνει τρία κλεψίματα και γενικά να αφήσει άπαντες με τα στόματά τους ανοικτά.

Από τότε μέχρι σήμερα το λαμπερό του ταλέντο έχει μεταφερθεί σε ένα... σκοτεινό δωμάτιο από το οποίο προσπαθεί να βγει και έχει να κάνει με τον αιφνίδιο θάνατο του ανιψιού του.