Εκδήλωση αγάπης του ΝτεΡόζαν στον Καρούσο: «Από τους κορυφαίους συμπαίκτες μου»

Ντεμάρ ΝτεΡόζαν - Άλεξ Καρούσο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Εκδήλωση αγάπης του ΝτεΡόζαν στον Καρούσο: «Από τους κορυφαίους συμπαίκτες μου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Άλεξ Καρούσο ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν.

Κορυφαία μεταγραφή για τους Κινγκς τον Ιούλιο, οι οποίοι έκαναν δικό τους τον Ντεμάρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος μετά από τρία χρόνια παρουσίας στους Σικάγο Μπουλς, αποφάσισε να γίνει κάτοικος Σακραμέντο. Ο σπουδαίος γκαρντ/φόργουορντ που έγραψε ένα βιβλίο για την ιστορία της ζωής του, μιας και έχει περάσει κατάθλιψη, ενώ αγωνίζεται χρόνια στο ΝΒΑ, μίλησε και για τον Άλεξ Καρούσο.

Ο ίδιος, χαρακτήρισε τον πλέον νυν παίκτη των Θάντερ, ως έναν από τους κορυφαίους συμπαίκτες του, ενώ εξέφρασε και το πόσο πολύ τον αγαπάει. Δείγμα του ότι οι δυο τους είχαν χτίσει μία πολύ δυνατή φιλία όσο ήταν στους Μπουλς.

Συγκεκριμένα ο ΝτεΡόζαν είπε: «Ένα πράγμα που σίγουρα ξεχώρισα κατά την παραμονή μου στο Σικάγο ήταν οι συμπαίκτες μου. Όλοι τους. Από τον Κόμπι Ουάιτ μέχρι τον Πατ Ουίλιαμς, τον Βούκσεβιτς, τον Λαβίν, τον Λόνζο, όλους αυτούς τους τύπους με τους οποίους έπαιξα μαζί. Ήταν εξαιρετικά. Απέκτησα σίγουρα ένα ξεχωριστό δέσιμο με τα περισσότερα από τα παιδιά στο Σικάγο. Αλλά ο άνθρωπος μου ήταν ο Καρούζο. Ήταν ο αγαπημένος μου.

Για να το πω απλά, ο Καρούζο είναι ένας από τους τρεις καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Τον αγαπώ αυτόν τον τύπο. Τον αγαπώ τον Άλεξ Καρούζο. Το ξέρει. Ξέρει με τι τρόπο τον χαιρετάω κάθε φορά. Αυτός είναι ο άνθρωπος μου».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!