Εκδοτήρια σε Ειρήνη και ΟΑΚΑ για την πρόβα... Παγκοσμίου της Εθνικής με την «αύρα» του Γκάλη

Εκδοτήρια σε Ειρήνη και ΟΑΚΑ για την πρόβα... Παγκοσμίου της Εθνικής με την «αύρα» του Γκάλη

Sportal newsroom 11:08 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 14.08.2024

Η Εθνική ομάδα μετράει αντίστροφα για το σπουδαίο φιλικό κόντρα στη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, στο οποίο θα βραβευτεί ο Νίκος Γκάλης και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να στηθούν δύο νέα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο.

Το παιχνίδι απέναντι στην Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς είναι κάτι παραπάνω από ένα φιλικό προετοιμασίας. Αυτό γιατί η Εθνική ομάδα αφενός θα δώσει το πρώτο φιλικό μπροστά στο κοινό της, αφετέρου οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να τιμήσουν τον σπουδαίο Νίκο Γκάλη.

Στο πλαίσιο αυτό η Ομοσπονδία μερίμνησε, για την καλύτερη δυνατή προσέλευση κόσμμου στο γήπεδο και γνωστοποίησε πως θα υπάρχουν εκδοτήρια τόσο στον σταθμό «Ειρήνη» όσο και πέριξ του ΟΑΚΑ, προτρέποντας παράλληλα τον κόσμο να βρεθεί από νωρίς στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται σήμερα (4/8, 19.00) στο ΟΑΚΑ την Σλοβενία σε ένα δυνατό φιλικό. Παράλληλα, θα υποδεχθεί και τον μεγάλο Νίκο Γκάλη, ο οποίος θα τιμηθεί στο γήπεδο που φέρει το όνομά του, σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Τα εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση διατίθενται από τα εκδοτήρια στο P5 στο ΟΑΚΑ (απέναντι από το γήπεδο μπάσκετ) και στα εκδοτήρια στο σταθμό «Ειρήνη» ως τις 19.00.

Παράλληλα, μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας και μέσω διαδικτύου με ένα «κλικ» ΕΔΩ

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να βρίσκονται στις θέσεις τους το αργότερα ως τις 18.45, καθώς η εκδήλωση για τον Γκάλη θα γίνει πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Tags: