«Εξαφανισμένος» στο πρώτο ημίχρονο με Λετονία ο Σρούντερ, έμεινε στο απόλυτο μηδέν!

«Εξαφανισμένος» στο πρώτο ημίχρονο με Λετονία ο Σρούντερ, έμεινε στο απόλυτο μηδέν!

Χρήστος Τσάλτας 12:36 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 14.08.2024

Εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο για τον Ντένις Σρούντερ, κόντρα στη Λετονία, καθώς ο ηγέτης της Γερμανίας όχι μόνο δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, αλλά έμεινε στο απόλυτο μηδέν!

Αποστολή στη Μανίλα

Απόλυτα προετοιμασμένη για το μαρκάρισμα του Ντένις Σρούντερ, κάτι που φάνηκε και στην πράξη. Ο πλεί μέικερ των Τορόντο Ράπτορς είναι παίκτης που στην καλή του μέρα μπορεί να κερδίσει κάθε άμυνα, όμως στο πρώτο μέρος ήταν εξαφανισμένος.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα 14 λεπτά που έμεινε στο γήπεδο το κοντέρ έγραψε 0/9 σουτ, με 2 φάουλ, 2 λάθη και μόλις 2 ασίστ, ενώ σδτο efficiency ο αριθμός ήταν -9!

Σε καμία περίπτωση δεν έγινε παράγοντας στο παιχνίδι της ομάδας του Γκόρντον Χέρμπερτ, η οποία όμως βρήκε λύσεις από τους Μάοντο Λο και Γιοχανς Τίμαν, κλείνοντας το πρώτο μέρος με προβάδισμα για το 36-34 του πρώτου 20λεπτου.

Nikos Kalabakas

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.