Έξαλλος ο Τρινκιέρι με τους παίκτες του: «Καταλαβαίνω την κούρασή σας αλλά χέστηκ@»
i

© Intime

Έξαλλος ο Τρινκιέρι με τους παίκτες του: «Καταλαβαίνω την κούρασή σας αλλά χέστηκ@»

Sportal newsroom 12:00 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 20.08.2024

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε από την Λούντβισμπουργκ με το βαρύ 92-68 και ο προπονητής της έγινε έξαλλος με τους παίκτες του, τους οποίους «πέρασε ένα χεράκι»...

Απογοητευτική σεζόν κάνει φέτος η Μπάγερν Μονάχου η οποία συνετρίβη από την Λούντβισμπουργκ εκτός έδρας, γεγονός που έκανε έξαλλο τον κόουτς Τρινκιέρι. 

Ο Ιταλός ξέσπασε μετά τον αγώνα και επέρριψε ευθύνες στους παίκτες του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έχει πιάσει πάτο και ο ίδιος είναι ντροπιασμένος: 

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τίποτα, δεν έχω καμία δικαιολογία. Για εμένα αυτό είναι το χειρότερο που έχω ζήσει στην προπονητική μου πορεία στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ντροπιαστήκαμε, πιάσαμε πάτο και είναι δύσκολο να το καταπιούμε.

Είναι μία προσγείωση στην πραγματικότητα. Λέμε ότι είμαστε κουρασμένοι και καταλαβαίνω ότι εδώ και τρεις εβδομάδες δίνουν διαδοχικά παιχνίδια, αλλά - συγγνώμη - χέστ...κα. Είμαστε εδώ για να παίζουμε μπάσκετ, να τιμάμε την φανέλα και να παίζουμε σκληρά. Και δεν το κάναμε αυτό», είπε ο Τρινκιέρι, ο οποίος δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος από τις επιδόσεις των παικτών του φέτος.

Είναι μία κρίσιμή στιγμή για εμάς. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες γιατί δεν γίνεται να προχωρήσουμε χωρίς να αναλύσουμε το παιχνίδι. Σε τέτοιες στιγμές αποφασίζεις τι θα κάνεις και πώς θα το κάνεις».

H Μπάγερν φέτος είναι τρίτη στο γερμανικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, πίσω από τις Άλμπα Βερολίνου και Βόνη, έχοντας ρεκόρ 11-4, ενώ στην Euroleague βρίσκεται στην 14η θέση, με ρεκόρ 7-12. Ο Τρινκιέρι μάλλον θέλει αλλαγές και μένει να δούμε αν η ομάδα της Βαυαρίας θα προβεί σε κάποιες ώστε να σώσει την χρονιά.