Έξαλλος ο Ζούρος μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Χάποελ Χολόν

Ηλίας Ζούρος

Έξαλλος ο Ζούρος μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Χάποελ Χολόν

Χρήστος Τσάλτας 23:59 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 13.08.2024

Η ΑΕΚ γνώρισε ήττα-μαχαιριά από την Χάποελ Χολόν, που την θέτει εκτός συνέχειας στο BCL, με τον Ηλία Ζούρο να «ξεσπάει» με το πέρας του αγώνα σε μια καρέκλα στον πάγκο της ομάδας.

Έπειτα από ένα ασύλληπτο παιχνίδι 55 λεπτών και 3 παρατάσεων, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από την Χάποελ Χολόν. Η Ένωση κρατούσε την τύχη στα χέρια της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα.

Το κλίμα στο κλειστό των Λιοσίων ήταν βαρύ και τα κεφάλια ήταν κατεβασμένα απ' όλους στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο κατά την έξοδο για τα αποδυτήρια.

Ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του έμειναν για λίγα λεπτά στο παρκέ, με τον Έλληνα προπονητή να μην κρύβει τον εκνευρισμό του και να ξεσπάει σε μια καρέκλα από τα νεύρα του, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο με το πέρας του αγώνα.

Πλέον τα επόμενα δύο παιχνίδια της ΑΕΚ στη φάση των 16 του BCL, κόντρα σε Μούρθια (εκτός) και Προμηθέα (εντός) είναι τυπική διαδικασία, καθώς δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο όσον αφορά την πρόκριση.