Εξετάσεις για Ουίλιαμς - Γκος και Σίκμα στην Αθήνα

Εξετάσεις για Ουίλιαμς - Γκος και Σίκμα στην Αθήνα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:01 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 14.08.2024

Οι Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος και ο Λουκ Σίκμα αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, με την κατάστασή τους να επανεκτιμάται μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό για τον Ολυμπιακό! Οι Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος και Λουκ Σίκμα αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι με τον Άρη, με τους δύο τους να νοιώθουν ενοχλήσεις και να μην παίζουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού και ο Λουκ Σίκμα ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα, με τους δύο τους να μην επιστρέφουν στο παρκέ, κάτι που όμως εν τέλει δεν κόστισε στον Ολυμπιακό, που πέρασε νικηφόρα από το «Αλεξάνδρειο».

Η κατάσταση και των δύο θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, λόγω των νέων προβλημάτων που έχουν να διαχειριστούν.

Η επιστροφή των Μουστάφα Φαλ και Σακίλ ΜακΚίσικ στη δράση, αλλά και η... ενεργοποίηση του Ίγκνας Μπραζντέικις μοιάζουν σχεδόν σίγουρες, όμως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθεί η κατάσταση τόσο των προαναφερθέντων, όσο και εκείνη των «φρέσκων» προβλημάτων των Ουίλιαμς - Γκος και Σίκμα

Ο Ολυμπιακός θυμίζουμε πως αντιμετωπίζει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.