Εξετάζει σοβαρά Μιχάιλιουκ ο Ολυμπιακός (vids)
i

© imago

Εξετάζει σοβαρά Μιχάιλιουκ ο Ολυμπιακός (vids)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:14 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 02.07.2024

Την περίπτωση του Σβι Μιχάιλιουκ εξετάζει ο Ολυμπιακός, που εξακολουθεί να έχει πρώτο στόχο τον Εβάν Φουρνιέ.

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στον Ολυμπιακό όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με στόχο την επιστροφή της στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επειδή η περίπτωση του Εβάν Φουρνιέ είναι και παραμένει αντικειμενικά δύσκολη, ο Ολυμπιακός θέλει να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Για το λόγο αυτό, οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι έχουν παραδεχθεί δημοσίως ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη που παίζει στις θέσεις «2» και «3», εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Σβι Μιχάιλιουκ.

Το ενδιαφέρον για τον Ουκρανό «killer» δεν είναι κάτι νέο, καθώς και πέρυσι είχε... ρωτήσει για τις προθέσεις του παίκτη ο Ολυμπιακός (είχε κάνει ερώτηση μόνο στον ατζέντη του).

Για τον Μιχάιλιουκ έχει πολύ καλή άποψη ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θεωρώντας ότι μπορεί να ανεβάσει πολλά επίπεδα τον Ολυμπιακό, κυρίως στο εκτελεστικό κομμάτι. Σουτάρει εξαιρετικά, ενώ μπορεί να βάλει και τη μπάλα κάτω...

Ο Πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μπόστον Σέλτικς, είναι ελεύθερος και ο Ολυμπιακός περιμένει στη γωνία για να μάθει και τις προθέσεις του παίκτη, που πέρυσι παρότι βρέθηκε πολύ κοντά στο Παναθηναϊκό, τελικά επέλεξε να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Βοστώνης.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα ή για την ακρίβεια, αυτές θα είναι σε συνάρτηση με την υπόθεση Φουρνιέ. Ο Γάλλος, επίσης έχει μείνει ελεύθερος, προέρχεται και αυτός από... υποτονική σεζόν με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, αλλά πρόκειται για έναν παίκτης που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο ΝΒA με τρομερές σεζόν και σκέφτεται να περιμένει να δει τι επιλογές έχει στην Αμερική.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ευλογία η κατάρα; | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

18:05 - 02.07.2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ευλογία η κατάρα; | Sportal EXPLAINER

Και τώρα έρχονται τα δύσκολα για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ! Η ανυπαρξία του Κριστιάνο Ρονάλντο σ´ αυτό το Euro, υπό νορμάλ συνθήκες, θα τον οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον πάγκο. Θα πάρει την απόφαση ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας με κίνδυνο να τινάξει τα πάντα στον αέρα; Το Sportal.gr σε συνεργασία με την TCL, αναλύει.

Ο Μιχάιλιουκ από την πλευρά του, είναι -όπως και ο Φουρνιέ- αμερικανοθρεμμένος. Μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 2014, αρχικά για να σπουδάσει και να παίξει μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας και από το 2018 αγωνίζεται στο ΝΒΑ. Εχει φορέσει τις φανέλες (πέραν των Σέλτικς) των Λος Άντζελες Λέικερς, Ντιτρόιτ Πιστονς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τορόντο Ράπτορς, Νιου Γιορκ Νικς και Σάρλοτ Χόρνετς, ενώ η πιο παραγωγική του στιγμή σε επίπεδο στατιστικής ήταν οι 10,6 πόντους με 40,4% στα τρίποντα με τη φανέλα των Χορνετς, που αγωνίστηκε πέρσι για 19 αγώνες.

Συνολικά έχει παίξει 293 ματς στον «μαγικό πλανήτη» και έχει στο σύνολο καταγράψει 6,3 πόντους με 36,6% στα τρίποντα, 1,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.