Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Μπαλτσερόφσκι - Εκτός αποστολής για το ματς του Παναθηναϊκού στο Λαύριο

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

i

© Intime

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Μπαλτσερόφσκι - Εκτός αποστολής για το ματς του Παναθηναϊκού στο Λαύριο

Ηλίας Λαλιώτης 14:15 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

O Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι ένοιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Δεν υπολογίζεται για το σημερινό (Κυριακή 14/1) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Λαύριο.

Ένας οξύς πόνος στην κοιλιά και μία γενικότερη αδιαθεσία οδήγησαν τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόσφκι στο νοσοκομείο. 

Ο Πολωνός σέντερ του Παναθηναϊκού πήγε για εξετάσεις στο «Υγεία», περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αλλά όπως και να έχει δεν υπολογίζεται από τον κόουτς Εργκίν Αταμάν για την Κυριακάτικη (14/1) αναμέτρηση της Stoiximan Basket League

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν το απόγευμα (17:15, τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3) εκτός έδρας το Λαύριο και πλέον από τη στιγμή που ο Λούκα Βιλντόζα είναι τραυματίας και ο Μπαλτσερόφσκι άρρωστος, η δωδεκάδα θα απαρτίζεται από πέντε ξένους και όχι από έξι που και είναι το επιτρεπόμενο όριο. Και οι πέντε αυτοί είναι οι Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις και Χουάντσο Ερναντγκόμεθ

Εκτός δωδεκάδας ο Ρόνι Χαρέλ για το παιχνίδι του Άρη στην Καρδίτσα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:35 - 14.01.2024

Εκτός δωδεκάδας ο Ρόνι Χαρέλ για το παιχνίδι του Άρη στην Καρδίτσα

Ο Άρης αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (14/1, 20:15) εκτός έδρας την Καρδίτσα και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης άφησε εκτός δωδεκάδας τον Ρόνι Χαρέλ, γιατί ο Αμερικανός ξύπνησε άρρωστος και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι αναμένεται να επιστρέψει στην 12άδα και στην ενεργό δράση για τον Παναθηναϊκό ο Ιωάννης Παπαπέτρου, οποίος προέρχεται από διάστημα αποχής τριών μηνών λόγω τραυματισμού, ενώ στο επίκεντρο της αναμέτρησης βρίσκεται ο βοηθός του Αταμάν, ο Χρήστος Σερέλης, λόγω της... συναισθηματικής του δέσμευσης με το Λαύριο, την οποία και υπενθύμισε ο νυν κόουτς της ομάδας από την Ανατολική Αττική, Κώστας Μέξας.