Εκτός ο Αλίν για την πρεμιέρα της ΑΕΚ Betsson στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη

Εκτός ο Αλίν για την πρεμιέρα της ΑΕΚ Betsson στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη

Χρήστος Τσάλτας 12:21 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 05.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να αφήνει εκτός 12αδας τον Ναχίμ Αλίν, ως εβδομο ξένο στο ρόστερ.

Πρεμιέρα και στην Stoiximan GBL για την ΑΕΚ Betsson που μπαίνει στη σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες για διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος περιλαμβάνει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Στην αποστολή μάλιστα είχε 13 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και 7 ξένους. Ο Σάλε θα αποφάσιζε για τον παίκτη που θα έμενε εκτός το πρωί του Σαββάτου, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία για το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο.

Με μια... βαλίτσα στο χέρι η ΑΕΚ Betsson: Τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια και πάνω από 6.000 χιλιόμετρα σε 15 μέρες!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:50 - 05.10.2024

Με μια... βαλίτσα στο χέρι η ΑΕΚ Betsson: Τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια και πάνω από 6.000 χιλιόμετρα σε 15 μέρες!

Η ΑΕΚ Betsson έμαθε το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, στο πρωτάθλημα, με τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει μετά τις 15 του μήνα, καθώς στο διάστημα αυτό περιλαμβάνονται τρία πολύ απαιτητικά ταξίδια.

Ο παίκτης που έμεινε εκτός εξάδας ξένων για την Ένωση είναι ο Ναχίμ Αλίν, με τον rookie άσο να είναι ο έβδομος ξένος. Από την στιγμή που δεν υπήρχαν προβλήματα και απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, ο Σάκοτα πήρε την απόφαση να αφήσει εκτός τον Αλίν, που εξ αρχής ήταν το φαβορί, όπως είχε καταγράψει και το Sportal με ρεπορτάζ την Παρασκευή.

Αυτό σημαίνει πως σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν υπάρχει μια αλλαγή στην κιτρινόμαυρη 12αδα, με τον Γιώργο Φίλλιο να παίρνει τη θέση του Αλίν στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Οι ξένοι της ΑΕΚ Betsson για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είναι οι: ΡαϊΚουάν Γκρέι, Πρέντις Χαμπ, Σι Τζέι Μπράις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γκραντ Γκολντεν και Χάντερ Χέιλ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!