Εκτός ο Παπαπέτρου πριν την Φενέρμπαχτσε
i

Ιωάννης Παπαπέτρου / © Intime

Εκτός ο Παπαπέτρου πριν την Φενέρμπαχτσε

Sportal newsroom 21:05 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 20.08.2024

Η Παρτίζαν κέρδισε εντός τη Ζελέζνικ με 90-86 στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Αδριατικής Λίγκας απόντος του Ιωάννη Παπαπέτρου λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο του, τρεις μέρες πριν το παιχνίδι της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας η Παρτίζαν υποδέχτηκε και κέρδισε στο ντέρμπι τη Ζελέζνικ κάνοντας τα εύκολα δύσκολα στο τέλος με 90-86 απόντος του Ιωάννη Παπαπέτρου. Αιτία; Το γεγονός ότι ο διεθνής  ο οποίος ταλαιπωρείται από ενόχληση στο ισχίο του τρεις μέρες πριν το παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την προσεχή αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που ουσιαστικά χαλάρωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου ηττήθηκε με επιμέρους σκορ 17-39 με αποτέλεσμα η Ζελέζνικ να φθάσει από το -27 στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου (76-49) μέχρι και σε απόσταση τρίποντο με το 89-86 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Μετά τη νίκη της η Παρτιζάν βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 9-2 μπροστά πλέον από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα που έχει 9-1 ενώ η Ζελέζνικ έχει 8-3.

Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Ζοτς ήταν οι Λεσόρ, Σμάιλαγκιτς και Τριφούνοβιτς που είχανε από 14. Πλέον η Παρτιζάν έχει μπροστά της για την προσεχή αγωνιστική της Euroleague την πληγωμένη Φενέρμπαχτσε μετά την ήττα της από την Μερκεζεφεντί του Νίκου Ρογκαβόπουλου και απομένει να φανεί αν θα παίξει ο Παπαπέτρου.