Ο Μπράιαντ μίλησε για το συμβάν με τον Μπιμπέροβιτς: «Δεν τον δάγκωσα, το να αρπάζεις κάποιον από τον λαιμό δεν έχει θέση στο μπάσκετ»

Φωτ. IMAGO

i

Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, Ελάιζα Μπράιαντ / © IMAGO

Ο Μπράιαντ μίλησε για το συμβάν με τον Μπιμπέροβιτς: «Δεν τον δάγκωσα, το να αρπάζεις κάποιον από τον λαιμό δεν έχει θέση στο μπάσκετ»

Απόστολος Μαυράκης 08:38 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 14.10.2024

Ο Ελάιζα Μπράιαντ τοποθετήθηκε μέσω των social media του για τον διαπληκτισμό του με τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και το περίφημο... δάγκωμα, με τον ίδιο μάλιστα να ισχυρίζεται πως δεν δάγκωσε τον Τούρκο, παραθέτοντας ταυτόχρονα φωτογραφίες από τις πληγές που του προκάλεσε.

Η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague σημαδεύτηκε από ένα συμβάν μεταξύ του Ελάιζα Μπράιαντ και του Τάρικ Μπιμπέροβιτς, στο τουρκικό ντέρμπι μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Αναντολού Εφές. Σε κάποια φάση του παιχνιδιού οι δυο του ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με τον Μπράιαντ μάλιστα να... δαγκώνει τον Τούρκο στο χέρι.

Αμέσως δημιουργήθηκε μεγάλος ντόρος γύρω από το εν λόγω θέμα, με τον Μπράιαντ να δέχεται δημόσια κατακραυγή για εκείνη του την κίνηση, με τον ίδιο ωστόσο να σπεύδει να τοποθετηθεί λίγες μέρες μετά επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μέσω των social media 3 φωτογραφίες, στις 2 από τις οποίες δείχνει πληγές που -όπως ο ίδιος ο Μπράιαντ αναφέρει- τους τις προκάλεσε ο Μπιμπέροβιτς. Ο Αμερικανός φόργουορντ κιόλας εξιστορήθηκε κατά την δική του οπτική γωνία το εξής γεγονός.

Ο Μπράιαντ αντέδρασε επιχειρώντας να «δαγκώσει» τον Μπιμπέροβιτς!
EUROLEAGUE

01:01 - 11.10.2024

Ο Μπράιαντ αντέδρασε επιχειρώντας να «δαγκώσει» τον Μπιμπέροβιτς!

Οι διαιτητές απέβαλλαν τους Ελάιτζα Μπράιαντ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς για την συμπλοκή τους στο τελευταίο λεπτό της τρίτης περιόδου, με τον άσο της Αναντολού Εφές να επιχειρεί να δαγκώσει τον παίκτη της Φενέρμπαχτσε

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπράιαντ

"Κατά τη διάρκεια μιας φάσης όπου μάρκαρα ένα σουτ, τόσο εγώ όσο και ο Μπιμπέροβιτς πέσαμε στο πάτωμα. Καθώς προσπαθούσα να σηκωθώ, με άρπαξε επιθετικά από τον λαιμό και το κεφάλι από πίσω, με τράβηξε κάτω και έσπρωξε το πρόσωπό μου στο χέρι του, αφήνοντάς μου σοβαρά σημάδια γρατζουνιών στον λαιμό και στην πλάτη, καθώς και πόνο στον λαιμό.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Προσπάθησα ξανά να σηκωθώ από πάνω του και αυτός αντέδρασε κλοτσώντας με, αφήνοντας μελανιές στο χέρι μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν τον δάγκωσα - οι κινήσεις μου ήταν αποκλειστικά για να σηκωθώ. Το να αρπάζει κανείς κάποιον από το κεφάλι ή τον λαιμό και να τον ρίχνει στο έδαφος δεν έχει θέση στο μπάσκετ."