Ο Προμηθέας αποχαιρέτησε τον Ελάιζα Χιουζ

Ελάιζα Χιουζ

i

Imago

Ο Προμηθέας αποχαιρέτησε τον Ελάιζα Χιουζ

Νίκος Καλαμπάκας 12:40 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 23.08.2024

Παρελθόν από τον Προμηθέα ο Χιουζ, αφού οι Πατρινοί τον αποχαιρέτησαν πριν καν συμπληρώσει δύο μήνες από την ημέρα της ανακοίνωσής του.

Ούτε δύο μήνες δεν κράτησε η θητεία του Ελάιζα Χιουζ στον Προμηθέα, αφού η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή.

Ο Προμηθέας είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Αμερικάνου στις 9 Ιουλίου και πριν καν μπούμε στον Σεπτέμβριο αποχαιρέτησε τον παίκτη:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικάνο αθλητή Elijah Hughes και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Αχαΐας.

Ο Προμηθέας φρόντισε αστραπιαία να καλύψει το κενό φέρνοντας τον Ουίλιαμς στην Πάτρα καλύπτοντας το κενό του Χιουζ αστραπιαία με τον πρώην παίκτη του Περιστερίου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!